maanantai 1. joulukuuta 2014

TOP 5 -lelut

Joulu lähestyy kovaa vauhtia. Tilasin kisuille joululahjat jo marraskuun alussa, sillä halusin ostaa ne ennen jouluruuhkaa. Erilaiset lelut ovat meillä kovasti lähellä sydäntä ja koska niitä on kertynyt melkoinen määrä vuosien varrella, esittelen meidän porukan top 5 -lelut, josko joku saisi näistä pukinkonttiin lisäyksen. Lelut eivät ole paremmuusjärjestyksessä. Muistakin leluista pidetään kovasti, mutta nämä ovat ne varmimmat valinnat kun haluaa lisää vauhtia päivään. :)

Haiku


1. Sulkalelut. Haiku rakastaa leluja, joissa on aitoja höyheniä. Näistä leikityin on riikinkukonsulkakeppilelu. Se on aina saanut melkoista rettuutusta, syöksyjä ja hyppyjä osakseen.  Tämän lelun parhaat päivät kestää yleensä pari viikkoa, mutta myös lähes kokonaan kynitty tappiosakin kiinnostaa.

2. Kalalelut. Kalalelut ovat olleet Haikulla jo alusta asti yksiä suosikeista. Ne olivat alunperin onkileluja, mutta sittemmin tavallisia lattialla vapaasti olevia leluja. Nämä onkin niitä harvoja leluja, millä Haiku leikkii itsekseen.

Lokakuu 2014.

3. Cat dancer. Kissojen rakastama cat dancer on Haikunkin suosikkilistalla. Yksinkertainen lelu, joka hivelee saalistushaluja.

4. Narun päässä oleva pahvinpala. Melkein kuin cat dancer, mutta ei yhtä jäykällä varrella. Itsetehty.

Kuminauha ja pahvipaketin pala


5. Pötkölelu. Vaatimattoman näköinen lelu tarjoaa suuret huvit. Tällä jaksaa leikkiä yksinäänkin! (kuva Noran kohdalla)

Ragnar


1. Cat dancer. Ikisuosikki. Tämän perässä juostaan ja hypitään. Sängyn päällä leikittäessä vauhti kovenee.2. Pallolelut. Raku rakastaa juosta pallojen perässä. Joskus pallojen olemassaolo kuitenkin unohtuu, mutta sitten kun sellainen ilmaantuu taas pois sängyn alta/muualta, innostus on suuri!

Helmikuu 2014

3. Narut. Narut ovat superkivoja leluja. Vanhat kengännauhat, kuminauhat... Onneksi kengännauhat kuitenkin jätetään rauhaan, mutta esim. hupparin narut kiinnostavat kovasti.

4. Little&Bigger Photo possu. Tähän leluun Raku on kovasti mieltynyt ja ralleilee toisinaan sitä mäiskien.

5. Kalalelu. Kuminauhan päässä oleva kala, minkä pyrstössä naruja. Narut houkuttaa!

Nora


1. Riikinkukonsulkalelu. Noralla naksahtaa jokin kun tämä lelu otetaan esiin. Tämä the Lelu, jonka perässä rynnistetään ja hypitään tehden korkeushyppy- ja nopeusennätyksiä. Tällä lelulla ei voi kovin kauaa leikkiä, koska Nora ei osaa lopettaa, vaikka olisi ihan uuvuksissa.

2. Pötkölelu. Tämä nousi Norallekin suosikkilistalle ja yksin leikkiminen sujuu! Aika monesti tytöt vuorottelevat tämän kanssa eli kun toinen ryhtyy leikkiin, toinen seuraa vierestä ja nappaa lelun itselleen sopivan tilaisuuden tullen.


3. Cat dancer. Niin mahtava lelu kaikkien mielestä. Suosiostaan huolimatta kaikki leikkivät tällä kiltisti vuorollansa.

4. Tekonahkahiirilelut. Nämä ovat erityisen kivoja kun saa samalla harrastaa tolppatanssia.

Norasta on superkivaa leikkiä hiirellä tolpan ympärillä. Heinäkuu 2014.

5. Narut. Yksinkertaisuus on kaunista.

13 kommenttia:

 1. Tästä tulikin mieleeni, että olis pitäny jo viime viikolla tilata uusia sulkakeppejä... Viimesessä ei oo enää ku haituvat päässä. Noo, jos vaikka jotain sulkia siihen muutaman liimais, ni kelpais taas kunnes saapi uusia.
  Ihania kuvia ja muutama ihan mielenkiintoinen vinkki, joita pitänee kokeilla. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi! :D Pysyy ne varmaan ainakin pari minuuttia. :DD

   Poista
 2. Pitää varmaan hommata tommonen cat dancer meille, kun se on teiän jokasen kissen yks suosikki! Meillä Coco tykkää kaikesta mitä voi kantaa suussa ja Ruffe taas ei tykkää oikein mistään 8( Voisi kanssa ostaa pötkölelun pukin konttiin! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! On niiin tykätty lelu muissakin talouksissa. :) Tosi simppeli lelu: rautalankaa ja kartonginpala. Ehkä siinä yksinkertaisuudessa just on se taika. :D Onnea pötkön metsästykseen! En tiiä löytyykö niitä mistään verkkokaupoista, mutta muistaakseni Faunatttarissa tuota myydään.

   Poista
 3. Cat dancer on täälläkin molempien suosiossa <3

  VastaaPoista
 4. Meillä kaikki kolme rakastaa tuota Litter&Bigger possua. Ostin sen Lemmikkieläinmessuilta kun maksoi vain euron. :D Ajattelin että se on jo niin ruma lelu, että pakko ostaa.. :D Mutta siis se on meillä aivan lemppari, välillä ihan tapellaan että kuka saa sillä leikkiä ja se kuka sen saa, alkaa murisemaan ihan hulluna. Yleensä se on Jupiter jolle tämä lelu päätyy. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajatuksissani kirjotan mitä sattuu :D Little&Bigger siis*

   Poista
  2. Minusta se on omaperäinen! :D Mahtavaa, että on noin tykätty! Meillä kaikki sillä leikkii, jos niitä leikittää, mutta Raku on ainut, joka leikkii sillä myös yksin. :)

   Hih, en ois huomannu kirjotusvirhettä, jos et ois sanonu. ;D Litter. :D

   Poista
 5. Teillä vaan on niin ihanan leikkisät kisut

  VastaaPoista
 6. Meillä molempien kisujen lempparilelu on ehdottomasti hevosten pitkä kouluraippa! Päässä on pieni"tupsu" minkä takia ilmesesti viehättää :D sdn kanssa jaksaisivat leikkiä vaikka kuinka kauan!

  VastaaPoista