tiistai 25. marraskuuta 2014

Ahkera apulainen

Tänään tein vuosittaisen suursiivouksen Täpyn terraarioon. Eli kaikki sisusteet ulos ja tulikuumalla keitinvedellä pesu. Sen jälkeen terraarion desinfiointi. Tässä kaikessa meni 2 tuntia ja Haiku seurasi tarkkana, että laatu on varmasti hyvä. Nora ja Rakukin kävivät välillä tarkistamassa mitä milloinkin tapahtuu.

2 tunnin tarkkailu ottaa voimille ja kun otin viime vuotisen kissojen matkahiekkalaatikon esille pesuämpäriksi (jota ei sitten tarvittukaan) Haiku käytti tilaisuuden hyväkseen ja otti sen nukkumapaikakseen. Laatikossa mahtuu niukasti istumaankaan, mutta Haiku onnistui löytämään mukavan nukkuma-asennon.


"Tässä on hyvä."


Myös Täpylle varmasti uni maittaa yöllä, sillä nyt kun kaikki hajut on menneet uusiksi, terraario vaatii asukin oman laatuvarmistuksen. Haiku on yhä ihan väsyksissä, mutta Raku ja Nora ovat kovin kiinnostuneina seuranneet Täpyn tutkimusretkiä.

Uudet hajut tutkintaan


Maistellen eteenpäin

16 kommenttia:

 1. Uuh kuinka ...jännitävä Täpy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Se on liskojen tapa tutkia ympäristöä. ♥

   Poista
 2. Siellä on ollut hyvä työnjohto paikalla! Asento pienessä astiassa jopa näyttää mukavalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta se näyttää hankalalta, mutta ilmeisesti se oli kuitenkin mukava kun laatikosta poistuttiin vasta kun oli iltapalan aika. :D

   Poista
 3. Kissa löytää kyllä laatikosta kuin laatikosta aina parhaat puolet!

  VastaaPoista
 4. :D (Sanainen arkku alkaa hyytyä kommenttirupeaman jälkeen...)

  VastaaPoista
 5. Moikka, laitoin sulle äsken ihan hirveen pitkän sähköpostiviestin, että jos voit auttaa mua mun pohdinnoissa. Me oltas niin kiitollisia jos jaksaisit lukea sen ja vastata siihen. Ei silti kiirettä se oli aika pitkä... Kiitos etukäteen ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mui, kävin lukemassa ja vastaan siihen alkuviikosta! :) Nyt viikonloppuna en valitettavasti ehdi kun haluan vastata siihen rauhassa ajan kanssa.

   Poista
  2. Kiitos ihanaa, odotellaan vastausta innolla! Liityttiin muuten lukijaksi nytten vihdoin :---)

   Poista
  3. Tervetuloa ja kiitos kärsivällisyydestä! :) ♥ Sen verran hulinaa, että päivän jälkeen pää on ihan tööt. :D

   Poista