torstai 20. marraskuuta 2014

Uusia leluja

Kävin eilen shoppailemassa ystävieni kanssa kahdella läheisellä paikkakunnalla. Toisessa niistä on eläinkauppa, josta halusin ostaa Noralle uuden haisukalan kun edellinen on jo suosiosta harmaana ja kadonnut todennäköisesti sohvan alle jonnekin vaikeaan paikkaan. 

Tämä eläinkauppa on iso ja siellä on hyvä leluvalikoima. Siellä on myynissä myös joissain kissablogeissa näkynyt pötkölelu. Olen kuullut tästä lelusta niin paljon hyvää, että ostin sen testiin. Kävimme myös ikeassa ja ostin sieltä hiiripehmolelun, sekin on kuulemma tykätty kissojen keskuudessa.

Pötkö oli menestys! Haiku rakastui siihen heti eikä meinannut antaa muiden leikkiä sillä. Raku ei siitä innostunutkaan, mutta Norakin ihastui leluun. Tämä lelu on tykätty sellaisenaankin, mutta sen voi laittaa myös lentoon jousimaisen rakenteen vuoksi. Siitä kisut vasta innostuvatkin!
Haikulla lensi lelu vähän turhan lähelle Noraa "Hups ja eiii!"

"Tules takaisin"

Lopulta piti ottaa lelu Haikulta, jotta Norakin saa välillä leikkiäMutta Haikullehan se päätyi takaisin

Lelu oli niin kiva, että haisukala melkein unohtui.

Kissanminttuhuurut


Rakulla mielessä toisenlainen leikki

Ikean hiiru ei ole saanut suosiota. Oli se yön aikana siirtynyt hieman, mutta nämä 2 muuta vievät voiton.

Näillä uhrilahjoilla kisut antoivat anteeksi 2,5 h myöhästyneen päiväruuan.

16 kommenttia:

 1. Se on kyllä ihan käsittämätöntä miten suurta iloa tuollanen pieni pötkylä voi aiheuttaa... :)

  VastaaPoista
 2. Hihii, mullakin on tuollainen pötkö! Ninniä se ei kiinnosta, mut Aliisa riehuu sen kanssa. :) mä suosittelen hirveesti semmosii pieniä hiiriä, missä on aitoa jäniksen karvaa päällä, ne on meillä ihan hitti! ei oo ykskään kissa mun tai äidin taloudessa oo jättäny niitä huomiotta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooo, kuulostaa tosi kivoilta! Varmasti tykkäävät ja voin kuvitella että se olisi erittäin tykätty meilläkin, pitääpä pitää silmät auki. :)

   Poista
 3. Ikean hiiri on kiva! Ainakin unikaverina. Mut ehkä tää on niitä iän myötä tulevia juttuja, Rääpäle meinaan tykkäis varmaan enemmän noista pötköistä. -Kajsa-

  VastaaPoista
 4. Meillä pötkö oli niin ihana, että se hävisi heti kuin tuhka tuuleen.. Pitää ostaa lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä sen kokonen, että mahtuu vaikka minne piiloon. :D Munki pitää ostaa noita useampi jemmaan, ei hirmuisen kestäviä.

   Poista
 5. Tosi kivoja leikkikuvia! :) Huomaa, että kisuilla on ollut vauhti päällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauhtia kyllä riittää. :D Haisukala ei ole hirmuisesti saanut huomiota kun pötkö on ollut niin kiva.

   Poista
 6. Suloisia kuvia! Tykkään Haikun kynsistä, ne jotenkin erottuvat usein kuvista. :D Ne antavat söpöliinille hieman petomaisemman luonteen. :P Tico saattaisi tykätä myös pötkölelusta, täytyy hankkia meillekin sellainen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Haikun kynnet on ihanat, ne tosiaan erottuu kuvista aina tosi hyvin ja lyhyinäkin antaa villimmän kuvan. :D Suosittelen pötkölelua! Sillä on leikitty tosi paljon yksinäänkin, mikä on meidän kisuille harvinaista. :)

   Poista
 7. Haikuhan on hurrrrjan näköinen pedotar!

  VastaaPoista