Minho

CH FI*Vulpes Fearless Firefox
Somali uros
Punainen
SOM o
S. 23.10.2021
Leikkaamaton
Kasvattajan sivutHistoria

Jo Kodan ollessa pieni ajattelin, että meille tulisi perheenlisäystä vielä viidennen kissan verran ja tämä viides kisu tulisi viimeistään kun Koda täyttää 3 vuotta. 

Missään vaiheessa ei tullut niin kovaa pentukuumetta, että olisin lähtenyt aktiivisesti etsimään pentua, vaan olin linjalla, että jos joku pentu tai yhdistelmä somaleista, curleista tai abessinialaisista vie sydämen, niin sitten harkitaan tarkemmin.

Aika vieri ja Koda täytti 3 v. Unelmieni pentua, rakkautta-ensi-silmäyksellä ei ollut tullut vastaan. Eipä meillä kiirettä. Kunnes syksyllä 2021 Kodan kasvattaja kertoi Kodan pentueryhmässä, että hänen luonaan on syntymässä punainen somppupentue myöhemmin syksyllä. Emona punainen Hilla, yksi suosikkisompuistani ja isänä upeaakin upeampi punainen Saksan tuonti Ismo. Punainen on ensihaaveeni sompuista ja suosikkivärini yhä, vaikka myös muut värit ovat tulleet rakkaiksi. Ja miten ihanaa olisi saada juuri Hillan pentu! Myöhemmin vielä selvisi, että kyseiselle F-pentueelle oli tiedossa nimiteemaksi Firefox. Miten täydellinen teema punapentueelle! Tulevassa pentueessa kaikki tuntui niin oikealta. ♥ Enää jännitettävänä oli synnyttäisikö Hilla poikaa, Haiku ja Nora saavat pitää meillä tyttövaltansa.

23.10.2021 Hilla synnytti 2 punaista sydäntensulattajaa: tytön ja pojan; Kikan ja unelmieni punanutun Minhon. Alkoi uusi odotus; tällä kertaa huumaava ja samalla niiiin pitkä pojan kotiinsaamiseksi. Minho kotiutui meille 29.1.2022 14 vk ikäisenä. ♥


Luonne

Minhon luonne on täyttä kultaa! Poika on puhelias, hyvin älykäs sekä oppivainen. Sylikissa, joka tulee syliin etenkin ollessani tietokoneen ääressä. Tällöin kavutaan maukuen syliin, ollaan siinä hetki, kunnes taas matka jatkuu. 

Poika on hyvin leikkisä ja rakastaa kiipeämistä. Kissasosiaaliset taidot on 10/10, kuten Kodallakin. Poika ei provosoidu tyttöjen komenteluista ja osaa lieventää tilanteen tarvittaessa (Haiku on kiukkuisempi ruoka-ajan lähestyessä). Omaa tahtoakin kuitenkin löytyy.

Poika on rohkea seikkailijaluonne, joka rakastaa uusia paikkoja ja tilanteita. Vieraita tullaan ovelle vastaan, Kodan opettamana.

Minholla on myös hurjan söpö tapa värisyttää häntäänsä ollessaan innoissaan.

Minho ja Koda

8 kk


Näyttelyt

2.7.2022 Kempele: EX1 BIV NOM
3.7.2022 Kempele: EX1
21.8.2022 Piteå: EX1
4.9.2022 Seinäjoki: EX1 CAC
5.9.2022 Seinäjoki: EX1 CAC
10.12.2022 Kempele: EX1 CAC BIV CH (Minho valmistui Championiksi!)
11.12.2022 Kempele: EX1 CACIB NOM


Poikku kävi Tessan kuvattavana Kempeleellä 3.7.22, kuvassa 8 kk

1 v 3 kk


Temput

1. Ympyrä
2. Piiloon
3. Kuonohaaste-temppu
4. Kuka on kaveri? (koskettaa Kodaa)
* Kahden kissan femma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti