sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Huiskakurkistusleikki

Tämä leikki on Rakun yksi suosikeista ja Norakin rakastaa tätä. Haikukin, mutta se harvemmin tulee curlien tielle. Yleensä curlit leikkivät yhdessä sovussa, mutta tällä kertaa Nora valtasi koko leikkitilan ja Raku ryhtyi leikkiin vasta kun Nora oli siirtynyt kauemmas.

Kutsuin leikkiä ennen myyräleikiksi, mutta huiskakurkistusleikki kuulostaa paremmalta. Leikitäänkö tätä muissakin kisutalouksissa?

16 kommenttia:

 1. Meilläkin leikitään tuota! Hugon kanssa leikittäessä huiska kurkistaa yleensä peiton alta kuten tuossa sun videossa, mutta Jade tykkää enemmän siitä että huiska kurkistaa maton alta. :)

  VastaaPoista
 2. Hei, varastit mun päivitysajatuksen! :D Meillä leikitään tätä samaa ja on Oivan mielestä paras leikki ikinä. Otin videolle eilen pätkän, joka ajattelin iskeä blogiin joskus. Great minds think alike. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäää, no johas sattui! Mieki kuvasin tän eilen... :D Mielenkiinnolla jään odottamaan teidän videota!

   Poista
 3. Tää on kanssa Penan yks lempparileikkejä. Uskomatonta miten pienistä asioista saa niin suurta iloa aikaan. :D

  VastaaPoista
 4. Meilläkin leikitään tuota, joskus myös sormilla ja varpailla. :D Rosan lemppari on juurikin jonkun peiton/rapinatunnelin läpi ottaa kunnon ote ja purra niin kovaa, että leuat tärisee. :D Muutoin se ei kyllä koskaan pure.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oww. :D Meilläkin leikitään välillä sormilla. Se ei vaan aina meinaa onnistua ku kisut ei halua käydä kiinni käteen ja varsinkin Rakulla pyörii pää kun se ei tiiä mitä se sille sormelle tekis. :D Lopulta se sitten saattaa läppästä kevyesti, mutta eniten se innostuu vasta kun käsi menee takaisin peiton alle. Silloin voi huoletta käydä kiinni. :D

   Poista
 5. Ihanat muruset! Etenkin Raku on täysin elementissään tässä leikissä!

  VastaaPoista
 6. Ihanat. Meilläkin leikitään vähän vastaavaa, mutta huiskaa en oo älynnyt käyttää.. nythän meillä aletaan leikkiä tätäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teilläkin innostutaan huiskasta. :)

   Poista
 7. Kyllä vaan, tuohon leikkiin on helppo lähteä mukaan. Pitäisi vaan järjestää enemmän noita "yksityistuokioita" kullekin kissalle, koska yhdessä eivät leiki. Nuorimmainen varastaa shown. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kunpa meilläkin pystyisi. :D Se menee vaan siihen, että kun laitan jonkun eristyksiin, jotta Haikukin saisi leikkiä, Haikua kiinnostaa enemmän se oven toisella puolen oleva kaveri kuin leikkiminen...

   Poista
  2. Johanna ja Pomo-kissa28. marraskuuta 2014 klo 21.38

   Meillä AINUT kiinnostava leikki on jalka maton alla....tekee kipeää leikittäjälle...

   Poista
  3. Kohoileva alusta on hurjan jännä kisujen mielestä! :)

   Poista