keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Hyvää Uutta Vuotta!

Kisujen kanssa ollaan otettu viime päivät rennosti. Täällä on käynyt porukkaa melko paljon ja minäkin olen viettänyt normaalia enemmän aikaa pois kotoa. Välipäivinä ollaan ladailtu henkisiä akkuja. Toissapäivänä kisut tutustuivat uusiin ihmisiin (joukossa kisuille tuttuja, puolituttuja ja uusia tuttavuuksia), joista erikoisin oli puolitoistavuotias vauva. Noralle ja Haikulla lapset ovat tuttua juttua, mutta ne eivät silti päästäneet omatoimisesti kosketusetäisyydelle. Rakua vauva pääsi silittämään kun poitsu oli ystäväni sylissä ja myös Nora pääsi useampaan otteeseen silitettäväksi sitä kautta. Haiku sai oleskella rauhassa, mutta sekin tuli hakemaan (aikuisilta) huomiota. Nora nautti huomiosta. Tänäänkin tänne tulee ystäviäni, joten voisin vielä viettää leikkihetken kisujen kanssa ennen sitä, viime aikoina olen paljon turvautunut Brain Moveriin aktivoinnin suhteen. Se on ollut tosi tykätty ja kerta kerralla se sujuu kisuilta nopeammin. Ainakin Nora tietää nyt, miten palikoita pitää liikuttaa, että niiden alta saa namin ja viputasokin sujuu nopeammin.

Kiirettä/tekemistä on riittänyt siltäkin osin, etten ole ehtinyt/jaksanut tehdä laskelmaa tämän vuoden ruokakuluista, hieman kauhulla odotan mitä sieltä paljastuu. :D Yleensä kirjaan menneen kuukauden menot ja tulot ylös aina kuun vaihteessa, mutta syksyllä siihen tuli viivästystä ja nyt olen pari kuukautta jäljessä, kuitit odottavat vieressä laskijaansa. Tällä viikolla jos saisin sen tehtyä, saa nähdä kun posti toi eilen pari uutta peliä ja tv-sarjaa...

Oikein mahtavaa Uutta Vuotta!! :)Ragnar ja Ragnar. 2 samannimistä täysin vastakkaisilla luonteilla.

14 kommenttia:

 1. Leppoisaa alkavaa vuotta teille kaikille! Kiitos niin aktivointi- kuin ruokintaohjeistasi, arvostan kovin postauksiasi. Pienin askelin koetan täällä ottaa oppia neuvoistasi ja havainnoistasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! :) Ihanaa, että ovat olleet hyödyksi!

   Poista
 2. Hyvää tulevaa vuotta teille koko poppoolle!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa uuttavuotta teille sinne ja voikun Ragnar näyttää komealla Ragnarin vieressä ;---) Alkaispa se kolmas kausi jo heh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kakosta on nyt 2 jaksoa katsottuna, tosi hyvältä vaikuttaa tämäkin kausi ♥

   Poista
 4. Erittäin mukavaa uutta vuotta - tuokoon se tullessaan paljon hyvää! ♥

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta teille kaikille, sun blogi on maailman paras barffauksen hakuoppaana ;)

  VastaaPoista
 6. Iloista uutta vuotta! Nora on sitten niiiin rennon näköinen kaveri. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Rentoilun suhteen Nora on ilmeisesti ottanut oppia pentuajan kanssa-asujistaan ragdolleista. :D

   Poista
 7. Mahtavaa alkanutta vuotta myös teille!

  VastaaPoista