lauantai 27. joulukuuta 2014

Kummipojan kuulumisia

Elokuussa äitini adoptoi punaisen poikakissan paikalliselta eläinsuojeluyhdistykseltä. Pääsin kisun kummiksi ja esittelin hänet täällä. Silloin Elmon kotiutumisesta oli vasta viikko ja kisu oli vielä hieman arka, mikä tosiaan meni muuttojännityksen piikkiin, sillä nykyään Elmo on rohkea poika, joka tulee ovelle vieraita vastaan ja hakee reippaasti silityksiä vierailtakin.


Perheen vanhemman kissan, Tuiskun, kanssa Elmo ei ole vielä sydänystävä, mutta pojat ovat kuitenkin kiintyneitä toisiinsa ja leikkivät jahtausta ja läimimistä. Tuiskun kautta Elmo on rakastunut ulkoiluun eikä se lainkaan ujostellut valjaita kun sai ne ensimmäistä kertaa päälleen. Äitini käyttää kissoja yhtä aikaa ulkona, mutta isännän kanssa ne pääsevät erikseen ja sisällejääneelle tulee hätä kun se ei pääse kaverin mukaan. Kaverin ulkoilua seurataan tarkkaan ikkunoista. Elmon ulkoilutyyli on pentumaisen rauhaton kun taasen Tuisku liikkuu määrätietoisesti. Elmoa sanotaan puunhalaajaksi, se kun tykkää hyppiä puihin.

Elmo rakastaa aktivointipelejä. Annoin äitini kissoille yhden meidän aktivointipeleistä lainaan jokusen aika sitten ja Elmo on tykästynyt siihen niin, että mieluummin syö raksuja siitä kuin vapaasti tarjolla olevasta kupista. Lelu sai jäädä ikilainaan kun meillä suositaan (minun toimesta) enemmän toista aktivointilelua ja nyt kisut saivat sen Brain Moverinkin joululahjaksi. 2 aktivointilelua riittää temppujen opettelun ohella. :)

Tuisku

Elmo on yhä hyvin leikkisä ja on aina valmiina leikkiin.

Cat Dancer


Tuisku ihmettelee Cat Danceria

Vaanimista

Annoin kisuille joululahjaksi pallon lisäksi haisukalan (sis. paaaaljon kissanminttua). Tuisku rakastui siihen heti ja jo ensimmäisenä päivänä se oli pahemmassa kunnossa kuin meidän kisujen kala koskaan. :D Puolet kalasta ihan mustana, löllönä ja täynnä syviä hampaanjälkiä. Tuisku esitteli ylpeänä leluaan.Vieraan viihdyttämisen jälkeen pojille maistui päiväunet.
14 kommenttia:

 1. Emäntä: Elmo on IHANAN värinen ja söpö kuten Tuiskukin!

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloisia he ovatkaan <3 Ja miten söpöt nimet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä! ♥ Äidin luona tulee vieläpä hyviä kuviakin kun ympäristö on niin vaaleaa että kisut erottuu hyvin kuvissa. :D Oon kade.

   Poista
 3. Elmo (ja Tuisku) on kyllä komea ♥

  VastaaPoista
 4. Ihania kavereita. Hirveän söpöjä ja reippaita!

  VastaaPoista
 5. Kauniit ja eloisaniloiset kissat kauniissa kodissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kotikin on tosiaan kaunis! Pitää kiinnittää huomiota itsekin lattian yms sävyyn kun oman kodin osto tulee ajankohtaiseksi. Äidin luona saa tosi hyviä kuvia kun kisut ei sulaudu liikaa ympäristöön. :)

   Poista