maanantai 22. joulukuuta 2014

Joulu on jo ovella

Jouluun on enää 2 yötä! Kisutkin ovat jo huomanneet, että kaikki lahjat on hankittuna, joten pieni tottelemattomuus ei enää tässä vaiheessa vaikuta lahjojen määrään. 

Kapinallinen

Kapinallinen (liesituulettimen päälle meno kielletty)

Koitin viime kuussa ottaa jouluisia kuvia Pohjanmaan kissayhdistyksen jouluaiheista kansikuvakilpailua varten, mutta eihän siitä mitään tullut. Hyvä muistutus, miksen ota kissoista lavastekuvia. Oli työn ja tuskan takana saada nämäkin kuvat otettua kun kisuja ei yhtään kiinnostanut olla lavasteiden luona ja jos kiinnostikin, niin se oli joko lavasteiden syömistä tai nokan tunkemista nauhakoristeeseen niin ettei siitä saanut mitään järkevää kuvaa/kisu oli peppu edellä kameraan yms. Varmaan huomaakin mikä näistä edes jotenkin onnistuneista lähti kisaan mukaan. :D

Nora, ei sitä saa syödä!

Viimein Haiku suvaitsi tuoda naamansa lavasteiden lähelle, surullisen ilmeen kera...

Raku innostui leikkimään lelulla hetken aikaa

Oikein ihanaa Joulua kaikille! ♥

19 kommenttia:

 1. Herranjestas, onneksi Devi ei ole vielä keksinyt kivuta liesituulettimen päälle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liesituuletin oli ensimmäisten joukossa mitä Nora ja Raku löysi. :D Haiku ei tuohon hypi, mutta curlit kylläkin, ovat muutenkin korkeiden paikkojen perään. Nora on käynyt keittiökaappienkin päällä ja siitä se kielto tulikin kun se tulee liesituulettimen kautta alaskin ja tuuletin painuu ikävästi laskeutumisen voimasta.

   Poista
 2. Täälläkin ollaan kapinallisia (syödään kuusta, lahjoja yms tehdään kaikkea kiellettyä) Ihana kuva tuo liesituulettimen päällä pönöttävä Raku ♥ Onneksi meidän tuuletin ei ole saman mallinen, tuskin kestäisi näiden painoa :D Ihanat kuvat ja viimenen aivan super söötti!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijai poikia! :D Meillä oli edellisessä asunnossa viisto liesituuletin ja Noraa ärsytti kun sen päällä ei voinut kiikkua. :D Nora tottelee hyvin tämän asunnon tuuletinkieltoa, mutta Raku pomppii siihen kun tahtoo huomiota. Oma vika tosin kun olen alkanut lepsuilemaan kiellon kanssa. :p Periaatteessa siihen saa hyppiä, kunhan ei jatka siitä keittiökaappien päälle ja sitä tekee ainoastaan Nora.

   Poista
 3. Hmm.. päästäisiinköhän me jotenkin hyppäämään liesituulettimen päälle.. Joulunauhat on hyvän makuisia; miksei niitä saa syödä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yrittänyttä ei laiteta. ;) Joulunauhoissa näyttää tosiaan olevan jokin taika, ei voi hetkeäkään pitää esillä ilman että joku sen löytää ja hankkii tassuihinsa.

   Poista
 4. Voi teidän kapinallisia :)) Ja liesituulettimen päällä! Te ootta kyllä notkeita ja vikkeliä :)
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liesituuletin on kiva kun siitä näkee pitkälle. :D

   Poista
 5. Onneks mä asun niin vanhassa talossa, että täällä ei oo liesituuletinta!
  Mun mielestä noi kaks viimestä kuvaa on tosi kivat.
  Ihanaa joulua teille myös!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noran sydän särkyisi, jos täällä ei olisi. :D Se oli tosi kurjana edellisessä asunnossakin siitä kun keittiössä ei ollut mitään kiipeiltävää kun liesituuletin oli viisto ja kiipeilykelvoton. Sitten oli tyytyväinen kun hankin sinne puolikorkean raapimapuun. :) Täällä se on hyvin totellut liesituuletinkieltoa, mutta tykkää kovasti kun sellainen mahdollisuus on.

   Poista
 6. Sä sentään oot saanut joulukuvista tarkkoja. Mä en onnistunut, kun Oiva ei ylläri ylläri pysynyt paikoillaan, kun yritin asettaa sitä jouluvalojen luo, eikä alkeellinen kameravarustus siedä heilumista. :D Hyvää joulunaikaa sulle ja kissoille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kuvausten kanssa saa olla nopea eli hyvä kamera on oikein oleellinen. :v

   Poista
 7. Hyvää joulua sinne! Kuvat ovat mainiot :)

  VastaaPoista
 8. Hei ne on kissoja, ne määrää! :-D Kiitos samoin, ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 9. Rentouttavaa & sydämellistä Joulua teille! ♥

  VastaaPoista
 10. Voi teidän ihanat joulukissat <3!
  Riittää palvelusväellä pähkäilyä näiden joulukuvien kanssa, ei onnistunut meillä tänä(kään!) vuonna :-), mutta houkutusherkut kyllä syötiin.
  Hyvää ja rauhallista joulua teille kaikille!
  - Emäntä, Pipsu ja Miiru -

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on tärkeintä, että kissoilla on kivaa. :) Kiitos!

   Poista