tiistai 16. joulukuuta 2014

Pötkölle haastaja

Kävin kuun alussa hakemassa isäni luota varastosta vanhoja leluja myyntiin. Joukossa oli myös yksi pehmoporkkana, joka vaikutti oivalliselta kissojen lelulta ja heitin sen ahkerille apulaisilleni. Siinä vaiheessa siitä kiinnostui vain Haiku ja kuten pötkökin, porkkana on kokonsa puolesta oiva katoamaan ja se tekikin nopeaa katoamistempun.

Haiku leikki sillä aina kun porkkana ongittiin esiin ja viimein siitä innostui Rakukin kun heittelin sitä sille kiinniotettavaksi. Noran mielestä lelun täytyi olla tosi jännä kun sillä leikki jo 2 kissaa ja sekin sitten kiinnostui. Lopulta meinasi mennä kilpailuksi kuka sillä leikkii. :D Nora vielä välillä käy uskollisesti höykyttämässä pötköä, mutta Haiku on siirtynyt enemmän porkkanan puoleen ja Raku, joka ei pötköstä välitä, leikkii porkkanalla eniten. Eilen tapahtui sellainen ihme, että Raku toi naukuen porkkanan tietokonehuoneeseen. Raku kantaa tosi harvoin leluja, korkeintaan palloa, enkä muista sen koskaan ennen naukuneen lelu suussaan. Porkkana on erittäin tykätty lelu.

Ensileikit porkkanan kanssa, hylätty pötkö takana

Nora: "Ei kinosta"


"Minun porkkana"8 kommenttia:

 1. Kylläpä vaikuttaa kivalta porkkanalta! Kivat kuvat.

  VastaaPoista
 2. Onpas teillä siellä kiva porkkana! Me ootellaan joulua että tulee kaikkia kivoja uuusia leluja :3

  VastaaPoista
 3. Paljon iloa pienestä porkkanasta. :)

  VastaaPoista
 4. Kadottamisen - ja ihmeellisesti löytämisen - taito on kyllä nimenomaan kissojen jalo taito eikä sitä tunnuta paljastettavan henkilökunnalle :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä tunnutaan osaavan vain tuo kadottaminen. :DD

   Poista