perjantai 9. elokuuta 2019

Kisupäivä

Miten teillä meni eilen vietetty kansainvälinen kissapäivä? Meillä alkoi sillä omistajuuden epämukavammalla puolella kun ensin Nora meinasi oksentaa viereeni sänkyyn, mutta onneksi sain tytön siirrettyä lattialle ennen vahinkoa. Sitten kun kävelin keittiöön, työtasolla oli odottamassa Haikun oksennus. Ironista, sillä olin juuri edellisenä päivänä miettinyt, että miten harvoin meillä ylipäätään oksennetaan.

Ei mennyt kauaa kun Nora ilmestyi eteeni likaisen hännänpään ja turkin kera. Noralla on onneksi vieläkin tapana, että jos sillä on minkäänlaista vessanjälkeistä kakkaongelmaa, niin sitä ei yritetä korjata itse, vaan tullaan suoraan minun luokse. Tyttö joutui pesulle, tästä voin syyttää vain itseäni kun menin edellisenä päivänä antamaan riskiruuan siinä toivossa, että edellisestä tullut masuoire oli ollut kurja yhteensattuma. 

Nämä kaikki tapahtuivat ennen aamukahvia.

Tuli pesusta kuitenkin jotain hyvääkin, sillä tyytyväisen Noran lisäksi Koda sai superlelun: norapallon! Sen perässä juostiin yksinään ja heiteltynä. Nyt pallo on jo kadonnut, varmaan sängyn alle mihin se kerran meni jo eilen.

2 palloa

Myös luonto tarjosi kissoille huvia, sillä päivällä meille eksyi sisään kärpänen, jonka Haiku söi, ja illalla Koda bongasi pihakorennon.

Koda: "Mihin se pörriäinen katosi?"

Haiku: "Jaa-a..."

Kävin eilen ostamassa Mustista ja Mirristä broilerinsydänvarastoa täydemmäksi ja samalla vein pienen ruokalahjoituksen esykisuille. Oli ilahduttavaa kuulla, että moni muukin oli ollut eilen samalla lahjoitusasialla.

Tänään aamulla taasen oli taas Haikun lemppariaamun vuoro: tyttö sai lipitellä lihasnesteet sulaneista broilerinsydämistä. En ole saanut vielä tehtyä tilausta Vauhti-Raksuun, joten olen ostanut poikkeuksellisen paljon Maukkaan sydämiä. Yksi pakkaus kestää meillä 3 pv, joten Haiku on nyt nauttinut harvinaisesta tilaisuudesta täysin rinnoin. Ensi viikolla saamme taas V-R -sydänvaraston täyteen. 

Sulatusvinkki: tee 2-3 viiltoa pakkaukseen kun se on vielä jäässä, tällöin nesteet ei roisku ympäriinsä kun avaat sulaneen paketin. Raakaruuat voi uudelleenpakastaa (tällöin viimeistään  ruokaa ei enää ihmiskäyttöön).

6 kommenttia:

 1. Meillä vilahti kissanpäivä ohi ihan huomaamatta. :/ Onneksi muut hoksaavat! Ja päivä taisi täällä olla ihan normaali, teillä on ollut liikaakin aktiviteettia. :'D

  Sulatusvinkki hyvä, kiitti! Nimimerkillä joskus roiskunut silmille nesteet tuollaista pötköä avatessa. D:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, joka päivä on kissapäivä niin tuskin haittanee! :DD

   Poista
 2. Taas meni kissapäivä huiskis van ohi, vaikka se on merkattuna kalenteriinkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, niin ne helposti tekee! :'D Mutta joka päivä kissapäivä~

   Poista
 3. Tässä talossa oli niin kökkö omistaja et oli KOIRANvahtina kissojen päivänä. Mut kyllä muisti sit antaa herkkuja illalla.

  VastaaPoista