maanantai 26. elokuuta 2019

Ensimmäinen vuosipäivä

Tänään tuli täyteen vuosi siitä kun Koda muutti meille ja toteutti samalla 12-13 vuoden haaveeni omasta sompusta! ♥

Vuosipäivää juhlittiin hyvinkin arkisesti. Treenasimme kisujen kanssa uutta temppua: kuonohaastetta, tai ehkä tutummin "snoot challengea". Aloitimme Kodan, Rakun ja Noran kanssa treenit viime viikolla ja 3 treenikerran jälkeen Kodalla on temppu hallussaan jo varsin hyvin. Nora ja Raku koittavat vielä hieman tassullakin.

Kahden tekniikan snoot

Temppuilun jälkeen Koda siirtyi ötökkätv:n pariin. Meillä on mukavasti ikkunoissa pikkuötököitä mitä Koda rakastaa tarkkailla, mutta yleensä ötökät ovat liikkeellä vasta hämärän aikaan. Ehkäpä näin juhlapäivän kunniaksi niitä oli esilllä runsaasti myös päivällä.

Siellä ne on

Kumpa olisivat lasin toisella puolen...

Tosin, sitten ne katoaisivat mystisesti eikä olisi enää jännää!

Tätä kirjoittaessani päädyin katsomaan vanhoja kuvia ja....

Vuosi sitten tähän aikaan oltiin juuri saavuttu kotiin 7-tuntisen junamatkan päätteeksi. Kuvassa Koda mumminsa sylissä klo 21.25.

Eka yö kotona ♥ Kuva otettu klo 23.49

♥ ♥ ♥ 

8 kommenttia:

 1. Onnittelut vuosipäivän johdosta!

  VastaaPoista
 2. Hyvää vuosipäivää kaikille osallisille! <3

  Snoot challenge on mennyt ohi kokonaan, pitää muistaa että tuollainenkin juttu on olemassa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo on varsin hauska temppu ja suht nopea opettaa. :) Me koitetaan treenata siihen pisteeseen mitä koiratkin, eli että temppu tullaan tekemään vaikka kauempaakin. :D

   Poista
 3. Hyvää vuosipäivää! <3 Mekin yritettiin joskus snoot challenge -temppua, mutta oli vaikea! Sain jotenkin Ilmon laittamaan kuonon lähelle tuota reikää, mutta en millään saanut kissaa kunnolla asettamaan sitä siihen. Millä taktiikalla onnistuit opettamaan sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Me mennään nopeinta ja helpointa reittiä eli toisella kädellä pidän herkkua ympyrän takana (kuten videon tutoriaalissa) ja heti kun kuono on kohdillaan, niin palkka. Pikkuhiljaa vaadin enemmän ja enemmän kosketusta. :) Pidän herkkua vähän kauempana ympyrästä, mutta jos haluan enemmän kosketusta niin vien herkun lähemmäs, jolloin kisu helpommin lähtee koittamaan napata sitä pelkän tarkkailun sijaan. Kodalle tämä temppu on helppo kun se muutenkin tutkii kuono edellä asioita ja tässäkin ihan kunnolla painaa vasten. :D Nora ja Raku taasen ovat enemmän tassunkäyttäjiä eivätkä vielä ole luopuneet tassun käytöstä kokonaan tämän tempun kanssa. Välillä kuonon sijaan ympyrään tulee tassu. :D

   Poista
 4. Myöhässä, mutta kovasti onnea vuosipäivään <3

  VastaaPoista