keskiviikko 14. elokuuta 2019

Kodalla oli tyhmä

Koda löysi reitin "salakaappiin" jo pian muuttomme jälkeen ja on käynyt siellä satunnaisesti. Kaappi tarjoaa kivan piilon ja hyvällä tuurilla ihmettelevää yleisöä, vaikka Rakua lukuunottamatta muutkin ovat käyneet testaamassa paikan.


Joskus meille kaikille sattuu tyhmiä hetkiä ja Kodalla oli sellainen viime perjantaina, laitettakoot kyseisen viikonpäivän piikkiin. Yhtäkkiä kaapista olikin hirmuisen vaikea päästä pois! Poitsu kehräsi koko ajan, joten mitään paniikkia ei ollut.Liekkö extrahuomiolla ollut osuutta asiaan, mutta episodin jälkeen Koda on tykästynyt olla kaapissa niin paljon, että on käynyt siellä päivittäin, välillä kunnon päikkäreitäkin ottamassa.

"Tulkaaaaa kamut huitoon mun kaaaaa!"

4 kommenttia:

  1. Aika pienestä raosta kyllä mahtuu :D Roope ja Ilmokin tykkäävät noista alatason kaapeista tosi paljon, vaikka eivät osaakaan avata itse ovia. Aina kumminkin ovat livahtamassa sisään, kun jotain koittaa kaapista hakea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahah! :D Se on kyllä kiva kun saa olla silmät valppaana sen parin sekunnin ajankin. Raku koittaa roskakaappiin, jos huomaa sen olevan raollaan. Just sen pari sekuntia. :'D Jääkaappiin menee molemmat pojat kun se on tässä uudessa kokopitkä eli lattiaan asti.

      Poista