sunnuntai 11. elokuuta 2019

Kisujen seikkailurata

Viime kuun lopulla helteiden ollessa vielä pahimmillaan toteutui taas yksi pitkäaikaisista haaveistani: kisujen seikkailurata! Olin varma, että saamme odottaa rataa kunnes meillä on ihkaoma iso asunto eli vielä vuosia eteenpäin, muuta onneksemme nykyisen asuntomme pohjaratkaisu antoi mitä parhaimmat eväät sen toteutukseen kun kirjahyllyt eivä mahtuneet lisko-/tietokonehuoneeseen ja siitä se sitten lähti! Kaikki muu on vanhasta asunnosta tuotua, paitsi kiipeilypylväs. Sen tilasin Zooplussasta ja ai että mikä tunne oli klikata se ostoskoriin, sillä pylväskin oli ollut kuolauksen kohteenani jo parisen vuotta.

Pylvään paikalla ollut tynnyri siirtyi sänkyni viereen mukavaksi tirppabongauspaikaksi. Tosin siinä oleskelee vain Koda ja sen kohdalla puhutaan ötökkäbongauksesta. Pöh, sanoo Koda linnuille.

Kuva heinäkuulta, rata vielä kesken. Kisut hyppivät aloitustasolle ikkunalaudalta

Uusi pylväs on ollut superhitti!

Pylväs on ollut supersuosittu kaikkien keskuudessa ja onhan se myös todella hienon näköinen! Haiku nukkuu lähinnä vain alimmalla tasolla, mutta muut vuorottelevat kahdesta ylimmästä, tosin yleisin combo on Nora ylimmällä ja Raku alemmalla. Ylin sivutaso on näppärä niin radan kulkureittinä, kuin etuoven tarkkailupaikkanakin.

Hyvät unet mitä tyylikkäimmässä asennossa

Bongaa kaikki neljä

Hyvät unoset tulee tässäkin!

Radasta tuli kaikkiaan 2,5 seinää pitkä ja siinä on huomioitu pakoreittien mahdollisuus, jotta kisuilla olisi turvallinen olo eikä vaaratilanteita pääse syntymään. Kirjahyllyjen päälle laitoin karkeaa eteismattoa, mitä käytin myös edellisen asunnon ikkunalautoihin.

Koko rata on ollut rakastettu ja käytetty ja kirjahyllynkin päällä on nukuttu etenkin viime kuun helteiden aikaan, sen jälkeen se on ollut enemmänkin vain kulkureitti. Pylvään viereen laitettu taso on ollut suosittu hyppyreitti alhaalta korkeuksiin, mutta välillä pylvästä pitkin myös kiivetään.

Nora halusi toimia esittelijänä:

6 kommenttia:

 1. Onpa pitkä rata, vähän kateellisena ollaan täällä! Nora esittelee reittejä oikein hienosti ja atleettisesti. :)

  Iso puu on tosi hieno ja paras kohta on kun Koda kiipeää siinä kuin jokin lisko. :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä niiiin iloinen yllätys, että saatiin jo tänne noin pitkä ♥ ♥ ♥ Minustakin liskokiipeäminen on hauska ja olisi ihan mahtavaa lihastreeniä, mutta kisut suosii pomppimista tasanteen kautta. :'D Raku taitaa kisuista eniten kiivetä.

   Poista
 2. Huippu tuo rata! Kivasti saatu kissoille lisää tilaa korkeuksiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin myös hyödynnetään. ♥ Raku tykkää nyt iltarallien aikaan täysiä vetää tuo kirjahyllyseinä.

   Poista
 3. Ei oo totta, meilläkin tuli ulos esittelyvideo kissojen tiloista :D
  Teillä on aikamoinen seikkailurata, tosi kiva!

  VastaaPoista