torstai 17. huhtikuuta 2014

Lelukori-inventaario

Pidän kissojen keppileluja kissoilta piilossa tietokonehuoneen lukitussa komerossa. Lelut pidetään piilossa vahinkojen välttämiseksi, sillä keppilelu voi olla turvallisuusriski, esimerkiksi lelua edessään raahaava kissa voi törmätä esteeseen ja lelu tökätä kipeästi kurkkuun. Keppileluille meillä on oma kori. Kori on pyhitetty vain keppileluille, jotta sen käyttö olisi mahdollisimman helppoa ja nopeaa (lelu tulisi pystyä ottamaan korista ilman esteitä). Viime aikoina lelut ovat alkaneet mennä sotkuun keskenään ja käytettävyys on laskenut. En edes muista mitä kaikkea korista löytyy ja onko kaikki enää käytettävissäkään. Oli aika tehdä kevätsiivous.

Sekamelska

Tämäkin on joskus ollut hieno ja tuuhea :D

Ajaa silti asiansa

Yksi Haikun ensimmäisistä leluista, tällä sai kätevästi yliaktiivisen kissan väsytettyä muutamaksi minuutiksi

Hups!

"asdfgfjhyjdrhfgyjkty!" Harmi kun se ei kameraan niin tallentunut!


Ihanat sulkalelut

Riikinkukkosulkalelun jämät


Raku varasti lelun

Vähän siistimpänä

Laskin samalla ensimmäistä kertaa onki- ja huiskalelut. Niitä on yhteensä 19 kpl Cat Dancerit mukaanlukien. Kisut tykkäsivät kovasti olla mukana tässä projektissa ja yhdessä vaiheessa Haiku rymisti korin kumoon leikin huumassaan. :'D Ihme kyllä yksikään lelu ei päätynyt roskakoriin, vaikka olin varma, että siellä olisi muodon vuoksi säilytettyjä leluja.

12 kommenttia:

 1. 19 keppilelua, huh mikä määrä. Meillä on "vaan" noin 7-8 (oon liian laiska mennäkseni tarkistamaan :D).. Meilläkin säilytetään keppileluja kissojen ulottumattomissa ettei tosiaan pääse mitään vahinkoa sattumaan, ja myös sen takia että kissat tuhoaisi lelut nopeasti jos ne olisivat koko ajan esillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä on päässyt kertymään. :'D Meilläkin olisi äkkiä lelu tuhottuna, jos jättäisi esille.

   Poista
 2. Jos kaipaa lisää lelukeppejä, voin erittäin lämpimästi suositella Zooplussalta Nahkatanssittajaa (hirveästä nimestä huolimatta :D) ja Feather Danceria. Molemmista kaikilla nyrjähtää aivossa ja niiden kepit on paksua ja taipuisaa muovia, mikä on mulle niiden suurin plussa. Noi tavalliset muoviputkilokepit menee meillä aina rikki hetkessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Molemmat meillä on. :) Haiku syleilee yhdessä kuvassa FD'tä ja eka kuvassa näkyy Nahkatanssittajan varsi (apua en muistanut että tuon niminen, mie oon sanonu sitä pyrstölliseksi hiireksi). Nahkatanssittaja on meillä enemmän käytössä ja siitä kyllä kaikki tykkää. :) FD'llä ei tule kovin usein leikittyä, vaikkakin Haiku siitä kovasti pitää.

   Poista
  2. Niinpä näkyykin, puusilmä minä! Meillä FD on etenkin nuorimmaisen suosiossa, nyt lahjotuksena tullut CatIt Senses-rata on "vähän" vienyt huomiota.

   Poista
  3. Hihii, se rata on kyllä huippu. :D Meillä kisut ei vaan enää siitä välitä, lojuu käyttämättömänä lattialla.

   Poista
 3. Meillä on ainoastaan kaksi höyhenlelua, joten inventaario on aika helppo :) lisää täytyy kyllä ostaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Näihin jää koukkuun, kisut on aina niin onnellisia uuden lelun saatuaan. Varsinkin jos satut löytämään Cat Dancerin, niin se kannattaa ehdottomasti ostaa! Mustissa ja Mirrissä se on poistomyynnissä.

   Poista
 4. Pipsun ja Miirun Pirjo19. huhtikuuta 2014 klo 9.30

  Tuo riikinkukonsulan jämä oli erityisen hellyttävä :-D, kissatkin katsovat vähän haikeina, että vähiin alkaa käydä... Mullakin on sama lelu käytössä, mutta kätkin sen viimeksi niin hyvin kissoilta, etten itsekään enää löydä! Noin muuten kissoilla on menossa kausi, että vanhat lelut ei iske. Laitanpa hyllylle osan ja kokeilen parin viikon päästä, jospa sitten :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, melkoisen hyvä piilo sitten! :D Joskus on tosiaan hyvä pitää paussia, sitten on kiva leikkiä "uuden" lelun kanssa. Mie en muistanut, että meillä oli riikinkukonsulkalelu jopa noin hyvässä kunnossa, sillä ei ole leikitty pitkään aikaan. Kisut olivat oikein innoissaan lelulöydöstä.

   Poista
 5. Haiku jälleen ihastutti erityisesti :)

  VastaaPoista