lauantai 5. huhtikuuta 2014

Kissojen TV

Kissojen iloksi yksi liskotelevisioista aktivoitui vastikään viiden kuukauden kiinniolon jälkeen kun ainut päiväaktiivinen liskoni, kääpiöparta-agama Mia, heräsi viimein talvilevoltaan. Terraariossa on nyt ollut elämää kun poika juoksee ympäriinsä sekä kiipeilee styroksiseinää pitkin. Nora on pitkälti ominut itselleen tämän television, mutta muutkin pääsevät sitä välillä ihmettelemään. Nora on kuitenkin selkeästi kiinnostunein ja makoilee välillä pitkiä aikoja terraariota vasten. Mia-lisko ei ole kissoista moksiskaan, vaan touhuilee omiaan, vaikka kissa kuinka koittaisi päästä lasin läpi lähempää tuttavuutta tekemään. :)

"Luovutan!"


10 kommenttia:

 1. Harmi myös kovasti kiinnostunut Liasta, mutta ei yritä päästä terran sisään :) Ykä kiinnostaa myös, välillä koittaa varkaiten mennä terran päälle kun luulee, etten näe. Välillä toisiansa liskot ja Harmi katselee

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiltti Harmi. :) Meillä kaikki tahtoo liskojen luo ja melkoisella voimallakin Täpyn ollessa kyseessä. Jokin siinä kiehtoo.

   Poista
 2. Aww ihana tuo eka kuva, jossa lisko katselee Noraa.. :D Onko sulla muuten olemassa blogissa postausta sun liskoista? Jos ei niin olisi kiva jos esittelisit heidätkin tarkemmin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liskoista on hajanaisia mainintapostauksia, mutta voisin tosiaan väsätä kunnomman esittelypostauksenkin. :)

   Poista
  2. Mäkin tykkäisin! :) Mahtava kuva tuo eka! :D

   Poista
  3. Joskus pitää myöntää tappionsa. :D

   Poista
 3. hahaa ;) .. kiva idea tuommonen live-tv :) <3!

  VastaaPoista