lauantai 2. joulukuuta 2017

Pakettia Zooplussasta taas

Marraskuun alkupuolella tuli paketti ja nyt tuli taas. Aikaisempaan pakettiin en ollut keksinyt kisuille lainkaan joululahjaa, mutta tilauksen jälkeen sain hyvän vinkin lelusta, jollaista meillä ei vielä ole. Lelu on itsekseen kieppuva hiiri/pallo-lelu Trixie Turbino. Lisäksi paikallisella esyllä on tulossa tiistaina 5.12. märkäruoka- ja kissanhiekkakeräys, johon halusin hankkia Zooplussan kautta paljon hinta-laatu -suhteeltaan sopivia märkäruokia.

"Mami! Tässä on tämmönen paketti taas. Auki heti!"

Zooplussasta sai jonkin aikaa marraskuussa yli 49 euron tilaukseen kaupan päälle kissan petinäkin toimivan raapima-alustan. Olin kahden vaiheilla annanko senkin esylle, mutta Raku päätti puolestani alkamalla raapia alustaa muoviin tulleen pienen reiän läpi.

"Meidän!"

Alustan mukana tuli kissanminttua

Haiku: "Määkin haluan minttupöyhinöihin..."


Koko lähetys

Esyruokien ja joululahjalelun lisäksi mukaan tarttui toinenkin joululahja, uusia herkkuja (lohi-sinihoki. Sinihoki on turskakala, joten toivottavasti herkku sopii Norallekin), lisää laiskanruokaa Haikulle ja Rakulle, vähän täydennystä Norallekin sekä äitini tuli tilaukseen mukaan Thrive Maxien kanssa.

Esylle lähtee kaikki Smillat, Animonda Carnyt, Latz (äidiltäni, minun valitsema. Joukossa on todennäköisesti niitäkin kissoja, joille maistuu vain huonolaatuiset märkikset kuivaruuan kanssa ja silloin tuokin on parempi kuin ei mitään märkää), 3 purkkia Porta 21 Kitteniä ja 2 pussia Portan tonnikala-rapua. Yhteensä 8,7 kg ruokaa kisuille.

Uusi kalaherkku, Zoolove-sarjaa, oli hitti. Herkkuperso Raku meni siitä aivan sekaisin. Videolla ensituntumat:
"Saaks mää nää kaikki?"

Viimein Haikun pääsi testaamaan

Muistattehan tehdä joululahjatilaukset Zooplussaan jonkun yhteistyöblogin kautta, jossa linkin kautta tehdystä tilauksesta tullut komissio lahjoitetaan eläinsuojeluun. Meidän linkki löytyy blogin oikeasta reunasta Lukijat-palkin jälkeen. Esykissat kiittää!

12 kommenttia:

 1. Onks noi uudet Zoolovet noin hyvii? Parempii kuin cosmat? Mäkin tahon! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ei meidän temppuilusessiosta tullut yhtään mitään näiden kanssa, piti vaihtaa takaisin Thriveen. :'D Voi toki uutuudenviehätyskin olla syynä, mutta kisut ei malttaneet keskittyä yhtään.

   Poista
 2. Hitsi kun unohdin tilata yhteistyöblogien kautta edellisen satsin, siinä olisi ollut melko paljon tavaraa :/ toivottavasti kodittomat kissat kuitenkin saavat tarpeeksi apua :)

  VastaaPoista
 3. Meille se jouluhemmo toi viime jouluna ton turbiinilelun ja se on PELOTTAVA. En leiki.
  -Punkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! Meillä ovat tykänneet pienestä ötökkälelusta, toivottavasti tämäkin on mieleen. Ötökästä en niin hirmuisesti itse tykkää kun sitä pitää vahtia koko ajan, ettei kaadu niin, että alkaa se älytön möly mistä tulee sellainen olo että lelu räjähtää ihan just nyt. :D

   Poista
 4. Hahaa, tuo peti toimii samalla peraatteella kuin meidän pallorata: keskellä pahvia ja siihen kissanminttua. Kyllä oli tiivistä kosketusta aluksi meilläkin. Mutta äkkiähän nää kyllästyy kaikkeen. - Olette fiksuja ja kilttejä kun lahjoitatte.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on. Peti ei ole enää niin ahkerassa käytössä kuin tullessaan, mutta yhä Haiku tai Raku makaa siinä päivittäin. :)

   Poista
 5. Voi kökkö, minäni unohdin tilata linkin kautta. Kerttu sai uuden vessan, Savon hop in, ja hylkäs saman tien vanhan liikkuvissansa. Tilattiin myös iso raapimapuu, mutta se on edelleen jossain matkalla tuon raapima-alustan kanssa 😊 tuota kalaherkkua täytyy kokeilla seuraavassa tilauksessa. Ostin Thriveä paikallisesta M&M:stä 40% alella joku viikko takaperin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavalla kerralla sitten! :) Oi, paljon kivaa Kertulle! ♥ Tosi kiva miten nuo päältä kuljettavat vessat ovat saaneet suosiota alleen, ne onkin käteviä. Meillä on 2/3 vessoista päältä kuljettavia, mutta kisut tykkää eniten avomallisesta kulmavessasta, mikä on meillä vessassa. Se on aina ollut niiden lemppari toisenlaistenkin avomallien kanssa.

   Poista
 6. Me tehtiin just eilen uusi ruokatilaus Ruffelle triojen kautta! Te teette hyvää kun lahjotatte noin paljon ruokia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä! Miekin käytän yhä Trioja kun en ole varma onko luvallista tehdä tilauksia oman linkin kautta. :'D

   Poista