lauantai 9. elokuuta 2014

Viileä päivä

Mukavaa vaihtelua helteille: tänään aurinko ei ole juurikaan paistanut ja tuuletusikkunoista tulee viileää ilmaa sisään. Sisälämpötila on vain 26 astetta. Kissat ovat ottaneet tilaisuudesta ilon irti ja varsinkin curlit ovat olleet oikein riehakkaalla päällä. Haiku on lähinnä nautiskellut raikkaasta ilmasta, mutta on sekin innostunut leikkeihin. Nora on tapittanut lintu-tv'tä keittiössä ja Raku on jatkuvassa toimintavalmiudessa. 

Yleensä kisuilla on toimiva sisäinen kello ruoka-aikojen suhteen, mutta tänään en ole juurikaan päässyt käymään keittiössä ilman että koko porukka seuraa perässä ruuan toivossa.

"Ruokaaaaaaaa"


Rakun otsa näyttää jo paremmalta. Yhä siinä on punaista eikä se lähde putsaamalla pois. Kaipa se ajan myötä katoaa?


Enemmän huolenaiheeksi on muodostunut Rakun varpaanväli. Toisaalta varpaanvälitkin vaativat pesua, mutta hysteerisen mamin mielestä tätä kyseistä varpaanväliä ei saisi sörkkiä kuin mami ja sekin vain laimennetussa betadinessa uitetun pumpulipuikon kera. Olin ajatellut ostaa Cothivetiä nuolemisen estämiseksi, mutta se jäikin hyllyyn, nuolemista tapahtuu vain silloin tällöin, ei siis ole ns. pakkomielteistä. Katsellaan miten pärjätään betadinella. Varpaanvälissä on jotain aknemaisia hippuja, mutta alue ei ole kipeä, tosin yksi kohta varpaanvälissä on hieman punertavampi kuin muut, mutta ei ole hälyttävän punainen. Soitan maanantaina eläinlääkäriin, ellei punoitus vähene.7 kommenttia:

 1. Tulisipa tännekin joskus viileämpää! Vaikka kuinka olisi mukamas viileämpi päivä, mittari näyttää sisällä silti joka päivä 28-30 astetta. Nyt on tosin luvattu viileämpiä kelejä, jolloin todennäköisesti alan valittaa että ulkona on liian kylmä :P. Paranemisia Rakulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viileä tuntuu rantautuneen tänne, vielä muutama hellepäivä tälle kesällä oisi kivaa. :D Vaikka mukavaa tämäkin, ihanaa nähdä kisut aktiivisena päivälläkin. Kiitos!

   Poista
 2. Toivotaam että varvas (ja otsa) paranee pikaisesti. Viilennys tuli tarpeeseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan! Tänään käytiin lekurilla näyttämässä varvasta, otsa on jo lähes kokonaan parantunut eli sitä ei tarvi murehtia. :)

   Poista
 3. Ruokaa pitäisi saada, me kannatetaan! Emäntä puhuu jostain säännöllisistä ruoka-ajoista - höh, kai nyt kissa tietää, milloin kissalla on nälkä?!
  - Pipsu ja Miiru -
  Ps. Hieno laatikko teillä, ihaillaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mamille ei mene ruokaruinaukset perille on hyvä vieraille esittää miten lähellä nälkäkuolemaa kisut ovatkaan. :p Onneksi täällä ei käy vieraita turhan usein.

   Laatikko on kiva!

   Poista
 4. Kyllä on Noralla herttainen ilme tuossa tokassa kuvassa :D

  VastaaPoista