perjantai 22. elokuuta 2014

Kuulumisia

Raku on parantunut tosi hyvin! Korvatippakuuri lopetettiin jo oikeastaan 2 päivää sen aloittamisesta, sillä sain tietooni, että ihmisillä ja eläimillä on normaalistikin hieman hiivaa korvissaan eikä sitä tarvitse/kannata hoitaa, jos se ei vaivaa. Liika korvan putsaaminen kun itsessäänkin ärsyttää korvaa. Joten, koska meidän ell sanoi hiivaa olevan siinä rajamain riittäisikö normaali puhdistus vai tarvisiko kuurin, lopetin kuurin ettei korvat turhaan ärsyynny. Eikä korvat ole vaivanneet, kuten ei ennen kuuriakaan.

Korvalääkettä käytettiin varpaanvälin hoitoon, mutta lopetin sen käytön ma tai ti kun varpaanväli näytti jo terveeltä enkä nähnyt siellä mitään mikä kaipaisi ulkoista lääkehoitoa. Kortisonikuuri jatketaan kuitenkin loppuun asti, nyt annostus on enää 1/2 tbl päivässä ja sunnuntaina vaihtuu 1/4 tbl päivässä. Keskiviikko on viimeinen hoitopäivä. Varpaanväli ei ole näyttänyt enää vaivanneen eikä myöskään uusia karvattomia alueita ole tullut eikä vanhat pahentuneet, joten uskallan sanoa että tämä oli tässä. :) Nyt vain odotellaan karvojen takaisinkasvua.

Kuvasin eilen Haikua parvekkeella ja Raku tuli kiipeilypuuhun poseeraamaan: 

"Onks tää hyvä asento?"

Ujostuspaussi


Ostin kissoille viime viikolla uuden lelun, tällaista meillä ei olekaan vielä ollut. Kyseessä on Skinneez hiiri, joka on lähes täytteetön kissanminttulelu. Kisut eivät tästä juurikaan innostuneet, paitsi hännällä leikittäessä. Eilen kuitenkin Raku innostui leikkimään itsenäisestikin ja palloili hiirellä ympäriinsä. Välillä heitin hiiren ilmasta pyydystettäväksi.


Saaliin kantoa

Olen huomannut, että Haiku nukkuu mielellään parvekkeen tuoleilla, mutta vain silloin kun siinä on jokin pehmuste. Kesäisten uintireissujen jälkeen olen kuivattanut pyyhkeen parvekkeen tuoleilla ja Haiku on aina mennyt pyyhkeen päälle nukkumaan. Uima-ajat ovat jo takanapäin syksyn tultua, joten oli aika keksiä uusi pehmuste pyyhkeen tilalle. Siirsin olohuoneen sohvalta yhden kissojen pehmusteen tuolille ja se näytti kelpaavan.Täällä on syksy tullut jo kunnolla, sateista ja viileää jatkuvasti. Kissat ovat nauttineet viilentyneistä ilmoista ja asunnossa on taas tuttua elämää, mukaanlukien Noran tylsyydenvalitukset. :D

4 kommenttia:

 1. Onpa hyvä, että Raku on parantunut! :) Tuo on niitä asioita, joista omistajalle tulee todella helpottunut ja iloinen olo. Ai että, kun hiiri saa kyytiä. Itsekin olen samanlaisen hiiren joskus ostanut. Kun käyn vieraassa kaupungissa niin mulla on tapana käydä myös paikallisessa eläinkaupassa ja viedä sieltä jotain kissoille tuliaisiksi. ;) Meidän vanhin kisu innostui kovasti tuosta hiirestä ja taisi heitellä sitä ulkotarhassa, joten nyt en olekaan hiirtä nähnyt varmaan vuoteen. Pitää ehkä jonakin päivänä ostaa uusi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella! :) Monet kehuu noita lähes täytteettömiä leluja, joten olihan se pakko kokeilla, jos vaikka löytyisi uusi hittilelu. :D On mahtanut olla hyvät leikit siellä ulkotarhassa! :D Toivottavasti lelu löytyy tai/ja kisu saa uuden tilalle. Meillä aikoinaan katosi Haikun lempilelu pitkäksi aikaa (olisikohan just vuodeksi) ja ajattelin sen jo joutuneen imuriin tai suoraan roskiin ja ostin samantyylisen tilalle. Kadonnut lelu löytyikin myöhemmin kenkähyllystä, muistaakseni jonkun kengän sisältä. :D Haiku oli onnessaan ja kadonnut lelu on yhä sen suosikki kuten myös se samantyylinenkin.

   Poista
 2. Siis hyviä uutisia on aina kiva lukea! Mahtavat kuvat

  VastaaPoista