perjantai 11. heinäkuuta 2014

Tuliaisia näyttelystä

Pitihän se ottaa näyttelystä jotain matkaan hyvitykseksi mamin poissaolosta. Olin ajatellut katsoa Noralle joitain mukavia ruokia eliminaatiodieettiin ja yllätyin positiivisesti, että Power Of Nature oli näyttelyn sponsorina ja toki sen ruokiakin oli myynnissä. Arvostan PONia, vaikken kuivaruokia kannatakaan. Minua kiinnosti PONin märkäruoka ja siellä olikin yksi sopiva maku (jänis), mutta se jäi kuitenkin hyllyyn kasvisten vuoksi. Muutkin myytävät ruuat olivat eri syistä sopimattomia, joten jäljelle jäi leluosasto. 

Mukaan tarttui pari sulkalelua, joista toinen oli näyttelyhäkkiin kiinnitettävä lelu ja toinen normaali keppihuiska. Leikkasin häkkilelusta koukun irti ja solmin lelun narun kuminauhan päähän. Molemmat lelut olivat todella kauniita, häkkilelu ei vain ollut kovin kestävä, Haiku tappoi sen muutamassa minuutissa. Keppilelukaan ei kestävyydellään rehentele, mutta on kuitenkin parempi kuin häkkilelu ja yhä elossa.

"Sulkia! Tykkään!"

Sulkamaisteri työssään

"Tuus vähän alemmaksi"

Niin lähellä, mutta niin kaukana

Välillä muidenkin vuoro

Tunnelimonsteri


Itse sain automatkasta tuliaisiksi flunssan. Onneksi tämä on näitä matkailun jälkeisiä pikaflunssia ja se on käytänössä mennyt jo ohi. :) Flunssan takia pääsin Haikun kanssa nauttimaan lämpöaallosta ulos asti vasta eilen ja voi sitä leipomisen määrää nurmikolla! Helle on imenyt kisuista melkoisesti mehuja ja aika kuluu lähinnä lintubongailujen parissa ja viileässä makoillen (Nora tosin on toiminut oivana flunssankarkottimena lämmittämällä minua tulemalla jatkuvasti syliin vaikka tänne muutenkin paistuu).

Huh hellettä!

8 kommenttia:

 1. :-D mahtavia kuvia! Toi viimeinenkin todellinen kesäkissa <3, hyvä meininki!

  VastaaPoista
 2. Meilläkin kissat ovat näyttäneet samalta kuin viimeisessä kuvassa jo viikon, helle vissiin ottaa koville. Yleensä Kiira alkaa huudella ovella heti jos sen kanssa käy useammin ulkona, nyt ollaan käyty joka toinen päivä eikä katti ole huutanut ollenkaan :D. On se raskasta kun mamma rääkkää kissoja aktivoimalla.

  Poweri on kyllä nappuloista paras ja sitä olisi tarkoitus taas ostaa aktivointiherkuksi kunhan anopin lahjoittamat Canaganit saadaan syötyä. Meillä pienenkin nappulasäkin syöttäminen vaan kestää aika kauan :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyi sinua, olet kyllä melkoinen rääkkääjä. :D

   Powerin ohella myös Thriven kanakuivaruoka on tosi hyvä, proteiinia löytyy yli 50 %. :)

   Poista