tiistai 22. heinäkuuta 2014

Eloa jälleen

Helteet ovat saaneet kisut ihan raukeiksi. On ollut hirmuisen omituinen olo kun Norakaan ei ole vaatinut äänekkäästi leikkikaveria, vaan on ollut jopa useita tunteja piilossa ammeen alla. Helle on vaikuttanut Rakun ruokahaluun, mutta onneksi nyt broilerisekoituksen avulla ruoka maistuu taas normaalisti.

Vaikka hellettä on yhä, alkupäivät ja illat ovat jo hieman viileämpiä ja kisutkin jaksavat touhuta hieman. Se oli upea tunne kun Nora tuli ensimmäistä kertaa pitkään aikaan naukumaan selän taakse, että nyt pitäisi saada leikkikaveri. Niinpä me tietenkin leikittiin. :)

"Siellä se lentää!"

"Ja siellä!"

"Saan sinut!"

"Ja sinut!"

"Levähdystauko"

"Ai miten niin ei jatketa enää?"

Illalla lisää

Helteiden takia ei pystytä leikkimään kovin pitkää aikaa kerrallaan, ainakaan vauhdikkaita leikkejä. Nora-pieni ei vain ymmärrä miksei ja tahtoisi leikkiä hengästymisestä huolimatta. Mutta mamille läähätys on merkki, että viimeistään silloin leikki loppuu.

Raku on löytänyt uuden piilon. Ensimmäistä kertaa kiipeilypuiden piilot pääsevät käyttöön! Tämän piilon lisäksi Raku käyttää toisinaan parvekkeen piiloa.

Rakun uusi piilo

Haiku ja Raku sulattivat mamia entisestään:

Kaverille pesu

Mitenkäs muutenkaan se päättyisi :D

"Tykkään susta"

12 kommenttia:

 1. Haha, repesin täysin noille Noran kuville :D Ihania!
  Oma kissanikin tuntuu lähinnä vain matelevan mattoja pitkin kaiket päivät helteen takia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nora jaksaa naurattaa <3

   Eiköhän ne helteet kohta helpota :( :D

   Poista
 2. Nora on kyllä aivan ihanan ilmeikäs kissa ♥

  VastaaPoista
 3. Kauniita ovat ja ihanat nimet jokaisella! :) Vinkeät nuo kippurat korvat!
  Käyvätkö Raku ja Nora näyttelyissä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Korvat ovat kerrassaan ihanat. <3 Raku on käynyt kerran, Noran olisi tarkoitus lähteä Rakun mukaan seuraavalla kerralla, ehkä ensi vuonna. Korkeintaan kerran vuodessa tullaan käymään kun suht lähelle tulee aina kesäisin näyttely. :)

   Poista
 4. Onpas innokas leikkijä <3! Täällä helle vie vielä sekä emännän että kissat pötkölleen, kukin sentään muistaa käydä vettä juomassa. Odotellaan jo viileämpiä ilmoja :-).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitä se kyllä on! :D Harmi etteivät meillä kissat ainakaan minun nähteni ole suuremmin juomisesta innostuneet. Nestettä saavat kuitenkin ruuasta ja välillä lisään sitä mukaan erikseenkin, mutta toki olisi kiva jos joisivat omin voimin, tämmöisillä keleillä ei voi juoda liikaa.

   Poista
 5. Ihanat mussukat! :) Sun kissat on kyllä upeita, tykkään kovasti seurata Haikun, Rakun ja Noran elämää. Otat hyviä kuvia! :) Helle saa meidän katit ihan veteliksi... ruoka maistuu onneksi ihan hyvin, mutta muuten on aika laiskaa menoa täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aww, kiitoksia paljon! :) <3 Vetelyys tuntuu olevan nyt muotia kissojen keskuudessa. :D

   Poista