lauantai 3. toukokuuta 2014

Yön olennot

Kaikessa ihanuudessaan ja huumorintajuisuudessaan kissat osaavat toisinaan olla myös pelottavia. Varsinkin yöllä kaikkine hiippailuineen. Erityistä tunnelmaa tuo kun sen kokee kameran kautta.

Välillä sitä on kiitollinen siitä että omat tarkka-aistiset olennot pitävät mielikuvituksen kurissa muiden potentiaalisten olentojen suhteen mitä pimeä käytävä ja huoneet voisivatkaan pitää sisällään.

12 kommenttia:

 1. Varsinkin tuossa ihan alussa kiiluvat silmät oli tosi pelottavan näköiset! :D

  VastaaPoista
 2. Hui! Toiset kyllä vähn ihmettelee, että mitä toi nyt ton aparaatin kanssa tossa seuraa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä, minä ja kamerani oltiin käytännössä näkymättömiä :DDDD

   Poista
 3. Kissat todella näkevät sellaista mitä me emme... Onhan se aika karmivaa, mutta todistettu ihan lähipiirissä. Mä olen muutenkin niin säikky, että hypin ilmaan jos Mocha hyökkii leikillään iltasella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huih. Säikyttelyt yöaikaan ei kyllä oo mukavia. :D Miula käyny monesti niin että kun telkkarissa tapahtuu jotain pelottavaa, joku näistä yhtäkkiä ilmestyy äänettömästi jonnekin sohvan lähettyville ja istuu vaan hiljaa paikoillaan. Sitten muutenkin jännittyneessä tilassa on mukava spotata se kissa sieltä jostain. :D

   Poista
 4. Heh, melko kiilusilmiä :) Video on aina kiva ylläri!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista
 5. Ei kai Supernaturalilla ole ollut mitään vaikutusta liian vilkkaaseen mielikuvitukseen? :P Täälläkin arvostetaan suuresti esimerkiksi sängyn alla tai olkkarissa majailevia kissavahteja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, ei sentään. :D Mie voin olla rauhassa kun tiedän Samin ja Deanin pitävän kummitukset ja muut mukavuudet kurissa. Enemmänkin vaikuttaa lapsena luetut kauhukirjat, joissa mm. koiran kokoisia kissoja.

   Poista