tiistai 6. toukokuuta 2014

Herätyyys

Jo pari tuntemaani henkilöä on sanonut, etteivät he häiritse nukkuvaa kissaa. Aikuistakaan. Mie olen ollut ihan huuli pyöreänä, sillä itse en mitenkään pysty pitämään näppejäni erossa paria tuntia kauempaa, joten kisut valitettavasti joutuvat heräämään hetkeksi päikkäreiltään vähän väliä kun käyn niitä ropsuttamassa.

Miten ihmeessä jotkut pystyvät hillitsemään itsensä nähdessään tällaisen näyn:

"Katso miten pehmoisen näköinen turkki, taatusti haluat koskea"

"En huomaa mitään jos tulet ja silität"

"Mukavasti kerällä, pehmoinen ja lämmin vatsa odottaa rapsuttajaa"

"Jos tulen oikein lähelle niin kai saan silityksen tai pari silloin tällöin?"


Kivointa ei ole vain silittäminen, vaan yllätysherätyksen kokevan kissan uninen "urrrr?" ja sitä seuraava kehräys + nukkumapaikan salliessa, kelliminen. En saa tarpeeksi niistä!

Silitys

Kelliminen

Kuinka moni teistä omaa yhtä huonon itsehillinnän? :D

14 kommenttia:

 1. Minä!
  Pakko ohimennessä rapsutella ja pusutella söpeliinejä :) Anteeksi! Siis pyydän kissuleilta anteeksi, mutta pussaan taas ensi kerralla ohi pyyhkäistessäni...Paitsi jos ovat yläpesässä! Se on rauhoitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ainut rauhoitettu paikka on kantokopat ja tietokonehuoneen puun ylin taso, ihan syystä että en niihin kunnolla pysty silittämään. :'D

   Poista
 2. Me omaamme huonoa itsehillintää! Ja Coco sanoo myös "kurrr", kun sen herättää unesta pienellä silityksellä. Se on vaan niin söpöä!!! <3

  VastaaPoista
 3. Joskus on vaan pakko rapsuttaa! Miten ihmiset edes pystyvät siihen hillitsemään itsensä? Pura ja Rosi oat tottuneet siihenkin, että upotan välillä kesken unien naamani niiden kylkeen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekin! Haikua on ihana käyttää hetkellisenä tyynynä kun se tulee kans sohvalle pötköttään kun katson telkkaria.

   Poista
 4. Mun on pakko AINA vähän rapsutella Mimmiä, jolta saankin sitten kiitoseksi juurikin ton kurr-kommentin ja lisätoiveen rapsutella vähän lisää :)

  VastaaPoista
 5. Sama ongelma minulla! Ei kissan vaan voi antaa rauhassa nukkua kun aina pitää silitellä. Se joskus varmaan sitten kostautuu yöllä... :D

  VastaaPoista
 6. Ja täältä löytyy myös yksi tästä "ongelmasta kärsivä"! Vaikka Harmin ja/tai Huolen herättäisi kesken unien, niin siitä huolimatta pian alkavat kehräämään kun rapsuttaa. Ja "kurr" kuuluu täälläkin joka kerta, kun herättää.

  VastaaPoista
 7. Meillä on hauskasti yksi kissa vallannut toisesta kiipeilypuustamme tuollaisen "pussukkapedin" ja siihen ei kumpikaan kahdesta muusta kissasta koskaan mene. Mikäs siinä, ihan oma peti :)

  VastaaPoista