keskiviikko 3. heinäkuuta 2019

Kotinäyttely kutsuu

On taas Pohjoisen Rotukissayhdistyksen kesänäyttelyiden aika! Tällä kertaa vuorossa on  lauantaina juhlanäyttely, sillä tänä vuonna tulee täyteen 25 vuotta POROKin näyttelyitä. 

Me osallistutaan nyt ihka ensimmäistä kertaa kahden kissan voimin kun mukaan lähtee sekä Nora että Koda molemmille päiville. Kodalle näyttely on ensimmäinen aikuisluokassa. Myös äitini molemmat kotikissat osallistuvat.

Ei jänskätä. Ainakaan vielä

Näyttely on erityislaatuinen muillakin tavoin, sillä nyt somalien ystävien tai rodusta muuten vain kiinnostuneiden kannattaa todellakin tulla paikalle: luvassa on mahdollisesti jopa POROKin somppuennätys kun eteläisiä harrastajia innostui tulemaan kokeilemaan pohjoista näyttelytunnelmaa ja paikalle saapuu eri-ikäisiä somppuja kaikista perusväreistä (riista, sininen, punainen ja beige), yhteensä yli 10 somppua!

Sanomattakin siis selvää, että hauskaa ja ikimuistoista tulee olemaan! Toivottavasti nähdään Kempeleellä! Valokuvaaja Tessakin tulee paikalle, joten Kodalla on edessään kuvaussessio.Pakkaaminen alkaa kun Haiku suo

PS. Koitin ottaa Kodasta ja Norasta kaverikuvaa, mutta se ei ottanut tuulta alleen. Sen sijaan saatiin kiva kaverikuva koko poppoosta!

"Mami ei ne herkut tuu ku sää vaan piät purkista kiinni"

6 kommenttia:

 1. Onpa hieno kaverikuva koko porukasta!

  VastaaPoista
 2. Oli ihana näyttelyviikonloppu ja hyvin järjestetty, olin myös oman kissan kanssa!😻

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiva! POROKissa ihana on kun näyttelyt on aina laatua järjestelyitä ja tunnelmaa myöten ♥

   Poista