maanantai 29. heinäkuuta 2019

Kempeleen muut kisukaverit

Ei Kempeleen kisututut vain somppuihin jääneet! Siellä oli myös äitini kotikissat Tuisku ja Elmo. Osa ehkä muistaa, että viime vuoden näyttelyn oli tarkoitus olla kaksikon viimeinen, mutta pojat pääsivät vielä kerran tunnustelemaan näyttelytunnelmaa lauantain POROKin Best Of The Best -kisan innoittamana, jossa kaikki porokilaiset nominoidut kissat kilpailivat parhaan kissan tittelistä.

Reipas Elmo

Tuisku tuttuun tapaan ottaa lunkisti. Ikää tuli täyteen alkuvuonna 10 vuotta.

Lauantaina Elmo tuli uroskotikissojen viimeiseksi ja Tuisku ensimmäiseksi ja oli täten Tuomarin Paras (NOM). Lauantain tuloksen myötä Tuisku pääsi osallistumaan POROKin epäviralliseen BoB-kisaan leikattujen urosten joukossa.

Paneeliin pääsyä odotellessa

BoB-kisa

Sunnuntaina Elmo oli häkkinsä ulkopuolella äreänä, niinkin paljon, että katsottiin, että Elmon on parempi pysytellä häkkinsä suojissa ja laitettiin punatukka poissaolevaksi perusarvosteluista. 

Tuisku käyttäytyi hyvin niin kauan kunnes se nominoitiin. Nominointitiedolle sähähdettiin. Loppupäivästä paneelivuoroa odotellessa poitsua haittasi kakkahätä sen verran, että oli äreänä (etenkin peppuun koskiessa) eikä ollut edustustuulella lainkaan. Tuisku ei täten osallistunut paneeliin, vaan pääsi takaisin häkkiinsä hiekkiksen luo. Kakka ei kuitenkaan tullut kuin vasta kotona.

Curlit


Paikalla oli myös kiva määrä curleja! Noran lisäksi oli Rakun kasvattajan, Dezzicat'sin kissoja pari ja Siriuksen kissalasta 7. Yhteensä curleja oli paikalla siis lauantaina 10, sunnuntaina vähemmän: yhteensä 6.

Curleilla oli somppujen tapaan hyvä viikonloppu! Paneelissa nähtiin lauantaina 3, joista 2 oli BIS ja sunnuntaina 2 curlia, joista 1 BIS! Lauantaina Rakun kasvattajan Nestor-poitsu oli ekassa näyttelyssään Best In Show!! Dezzicatit oli paikalla vain lauantain.

Sydäntensulattaja Nestor 4 kk (FI*Dezzicat's Nontroppo NestorCurl, ACS as 03 24)

Nestor odottaa paneelivuoroaan

Toinen Dezzicat's-kisu oli venäjäntuonti Pinja (IP SC CharmingCurl Kimberli, ACS ns 24 var), joka osallistui myös veteraaniluokkaan. Tuntuu hurjalta, että Pinja on jo 7-vuotias, sillä muistan yhä elävästi kun tyttö oli pentuna vasta kotiutunut Dezzin luo. Aika lentää! Onhan Rakukin lokakuussa jo 8 v...

Pinja vetskuarvostelussa

Rapsuja!

Van-värinen Sini (FI*Siriuksen XueCurl, ACL n 01 21 64) oli paikalla vain lauantaina

Upea mustapantteri IC FI*Siriuksen ZaneCurl (ACS n var)

Upea tuontipoika, suklaatabby Niki (IC Curland Unique, ACL b 22) oli molempina päivinä BIS


Niki

Zane-pantteri

Lisää mustaa, PR FI*Siriuksen TitusCurl (ACL n)

Leikkisä mustasimmu Riku (NW SC FI*Siriuksen TritonCurl JW,  ACS n 22 var) oli lauantaina NOM

Kermakupin mami oli paikalla Ruusun (SP SC FI*Redcheetah's Ruusu, ABY o) kanssa, Ruusu oli sunnuntaina BIV NOM. Ruusulla on hauska tapa oleskella olkapäällä

Oli ihana nähdä kaikkia tuttuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti