maanantai 22. heinäkuuta 2019

Pakeetti!

Tänään noustiin aikaisin. Kisuilla oli kulunut iltapalasta vasta 5 tuntia (lasketaanko klo 3 yöllä annettu ruoka vielä iltapalaksi?), mutta kun mami herää, se tarkoittaa aamupalaa ja aina ollaan valmiita aamupalalle. Ja päiväruualle. Ja iltapalalle. 

Mutta voi, mami ei heti noussutkaan vaan jäi selaamaan puhelinta.

Nora: "Mami miksi meitä huijasit? Kodakin nääntyy kuten näkyy."

Aikaiselle aamupalalle oli hyvä syy: tänään oli Zooplus-paketin saapumispäivä! Ja koska paketti voi olla ovella milloin vain työtuntien sisällä, herättiin aikaisin odottamaan kuuliaisesti.

Prinsessa tyytyväinen kun massu täysi ja aamuaurinko paistaa

Meidän asunto on kivasti hissin vieressä ja hissireissuun kehoittavassa kerroksessa, joten kuulemme hyvin kun hissi lähtee liikkeelle. Kodakin alkoi tähyilemään ovelle kun huomasi odottavan tunnelman.

"Mitä me mami ootetaan millon se tulee?!?!?!!!???"

"Tuleeko se nyt?!?"

Keittiössä ei ollut yhtä innokasta porukkaa

"Jos ei kohta tuu toista aamupalaa niin kyllä me jostain ruokaa saadaan."

Innokkaista odotuksista huolimatta Kodaa ei kiinnostanut tulla moikkaamaan postimiestä. Vähän ennen postimiehen saapumista alakerran naapuri alkoi muutto(?)meluamaan siihen malliin, että Koda murisi ja poistui kauemmas ovelta eikä tullut katsomaan kuka myöhemmin pimpotti meidän ovikelloa. Koda on murissut käytävältä kuuluville paukutuksille siitä lähtien kun viime vuoden puolella meidän vanhan asunnon rapun käytävällä tapahtui levottomuus kisujen ollessa keskenään kotona. 

Raku: "Tämä on meille kun siinä on nuo nauhat!! Ja muutenki!"

Ruokaa, ruokaa, ruokaa (Noralle)! Ja herkkuja ja lisäravinne. Ja uusi Cat Dancer kaiken alla.

"Nyt päästiin asiaan."

Tämä oli paketti 1/2, piakkoin tulee seuraava ja siihen liittyen aloitimme tänään kisujen seikkailuradan kokoamisen! Se on otettu jo keskeneräisenäkin todella hyvin vastaan.

2 kommenttia:

 1. Zooplus-paketit on parhaita! Ikävää, että teidän rappukäytävässä on ollut pelottavankuuloisia selkkauksia. :(

  Meilläkin on aamupala-aika heti kun joku herää! Voi olla kolmelta tai neljältä tai viideltä, ne on kaikki hyviä aikoja. Jos menee siitä pitempään niin sitten kopistellaan makuuhuoneen ovea ja herätetään, että nyt ois nälkä. - Kassinen ja Seppo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli minun aikana 3 kertaa ja jotenkin onnistuin olemaan ne kaikki pois kotoa.... Ihan hyvä tietty, mutta kurja kisujen osalta. :(

   Meillä ei herätellä, paitsi Nora on ottanut nyt tavaksi tulla kellimään kainaloon kun herään. :D Ehkä se on sellaista hienovaraista "ihanaa ku oot hereillä, nyt aamupalaa!" -kehotus xD

   Poista