torstai 2. toukokuuta 2019

Valvojan kosto

Jännityksellä odotettu päivä tapahtui viimein, tosin ihmeellisesti säilyimme ilman äksidenttejä näinkin pitkään. Koda ei varo keittiönpöydällä yhtään ja laseja saa yhtenään pelastaa kaatumasta tai hännänuitoilta kun poitsu hakee huomiota.

Eräs päivä ruokaa tehdessäni Koda ihastui erityisen paljon ruuan tuoksuun ja valitti alituiseen, että laadunvalvojan kuuluu myös saada maistaa. Ja yhden nakkipalan Koda onnistui varastaakin, mistä poitsuparka hämmentyi niin, että jämähti paikoilleen ja nappasin nakin pois ennen kunnon maistiaista. Voi kun pientä poikaa harmitti!
Koda alkoi pitämään ruokaseuraa. Yksi kerta ruokaa nuuskutellessa Kodan takaa kuului kolaus ja yhtäkkiä meillä oli hieno iso maitolammikko tuosta noin vain.

"Mamimitä? Taikaemppu!"

Koda kieltää kaiken suunnitelmallisuuden tilanteeseen liittyen. Varsin tyytyväisenä siivousta kuitenkin seurattiin vierestä. Ja hyvä, että nimenomaan vierestä, sillä jo Haiku ja Rakukin osallistuivat mamin mielestä vähän turhan tiiviisti siivoukseen. Rakun näkökulmasta se on siivousta kun kävelee maidon päältä ja levittää maidon muuallekin asuntoon. Onpahan lammikko pienempi.

"Syytön!!"


6 kommenttia:

 1. Tietenkin syytön. Hö. Mitä muuta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "Söpö ja herkkujen arvoinen, tiät! Herkkujaaaaaa!" - Koda

   Poista
 2. Ihana :D Erityisesti tuossa iässä somalit on kyllä aikamoisia vintiöitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä saa olla silmä tarkkana. :D Enää sentään Koda ei yritä mitään uhkarohkeita hyppyjä ja akrobatia parantunut.

   Poista