keskiviikko 24. huhtikuuta 2019

Aikuisiän kynnyksellä

Pikku Koda meni ja täytti viikko sitten 11 kk. Havahduin niihin aikoihin siihen, miten Koda on alkanut olemaan viime viikkoina vastaanottavaisempi rapsutuksille. Enää rapsutushetkiä ei oltu muuttamassa yhtä nopeasti - jos lainkaan - leikkihetkiksi ja poika malttaa jopa kellahtaa maahan nauttimaan rapsuista. Koda alkoi myös kehräämään herkemmin kun ennen sitä sai rapsuttaa hyvän tovin ennen moottorin käynnistymistä.

Päivänä, jolloin merkittävä 11 kk tuli täyteen, Koda suoritti jonkinlaisen jätkistymisriitin. Ei enää pikkupoika, vaan ihan aito oikea jätkä. Yllätin Kodan nukkumasta alla olevassa asennossa eikä sitä katsottu tarpeelliseksi muuttaa edes kameran ilmestyttyä näköpiiriin.

"Sup?"

Minusta Kodan kasvonpiirteetkin on alkaneet aikuistua ja ottaa muotoa enemmän.


Hiljalleen Koda on kuitenkin alkanut palata vanhoille tavoilleen 2-3 viikon jälkeen todettuaan, ettei se jätkänä olo olekaan kovin jännää. Kehruumoottori on yhä herkemmässä kuin aiemmin, mutta enää ei jakseta nauttia yhtä usein rapsutuksista kovin kauaa, koska leikki on miljoona kertaa jännempää. Teinikokeilun päätös: pikkupoikana on hauskempaa!

Pikkupoikanakin voi silti vielä välillä nauttia rapsuhetkistä

6 kommenttia:

 1. Voihan KODA, oot niin fiksu ja nätti! Jatka vaan lapsuutta niin kauan kuin voit, ehdit vielä ola aikuinenkin monta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näin on ja aikuistuminen (sitten jossain vaiheessa) on täysin vapaaehtoista. :D

   Poista
 2. Viimeinen kuva on ihana! Komppaan Anaa, pitää olla pikkupoika niin kauan kuin vaan voi!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava Koda, on siitä jo tullut iso kissa, vaikka pikkupojan mieli onkin ♥

  VastaaPoista