lauantai 8. syyskuuta 2018

Tulevat näyttelyt 2018

Tästä vuodesta muodostuikin melkoisen runsas näyttelyvuosi, mutta sitä kai se kärpäsen purema teettää. Ensi viikonloppuna (15.-16.) matkaamme Noran kanssa viime vuoden tapaan Ruotsiin Luleåån Norrskenskattenin järjestämään näyttelyyn. Jos hyvin käy, tyttö valmistuu lauantaina toiseksi korkeimpaan titteliin!

Näyttelyn oli suunnitelmissa olla Kodan debyyttinäyttely, mutta Koda on 2 pv liian nuori osallistumaan. Alaikäraja kattojärjestö FIFEn näyttelyissä on 4 kk.

Mutta, ei hätiämitiä! Pentuluokissa ei saa vielä sertejä, mutta haluan käydä Kodan kanssa näyttelyissä pentunakin kerryttämässä kokemusta ja hankkimassa elämyksiä, nyt kun kerran on harrastusaikana mahdollisuus näyttelyttää pentuakin. Kodan sisarukset ja molemmat vanhemmat osallistuvat URKin järjestämään näyttelyyn Askolassa kuun viimeisenä viikonloppuna (29.-30.) ja sinne suuntaamme mekin Kodan kanssa ihanan Diivaelämää-mamin kyydissä! Paljon somppuja siis tavattavissa, jos haluaa tulla moikkaamaan ja tutustumaan rotuun!

Vielä ei ole kisut lähtöfiiliksissä, Norallakin törröttää jalat sinne sun tänne.

Lokakuussa päättyy meidän näyttelyvuosi ei sen vähäisempään kuin Kissojen maailmannäyttelyyn. Tällä hetkellä ilmoittautuneita on ~ 800 kissaa ja aikaa on vielä kuun loppuun asti. Maksimimäärää ei ole, joten määrä voi nousta tuosta vielä huimastikin! 

Alunperin maailmannäyttelyyn oli tarkoitus viedä vain äitini moninkertainen BIS-voittaja kotikissa Tuisku, sillä hotellien lemmikkihuoneita oli varaamishetkellä vain 1 jäljellä emmekä halunneet lukita ketään kissaa vessaan, otettuamme opiksi viime vuoden majoituskokemuksesta. Jätin Noran suosiolla pois, koska Tuiskulla muutenkin oli paremmat mahdollisuudet menestyä. 

Viime heinäkuun näyttely kuitenkin sinetöi äitini ajatukset päätöksiksi, että hänen kisujensa on aika jäädä ansaitulle näyttelyeläkkeelle, sillä kumpikin kisuista stressaa matkoista ja/tai näyttelyistä ja yhteinen hauskuushan on se harrastuksen pääpointti.

Niinpä Nora "peri" Tuiskun paikan hotellissa ja täten myös näyttelyssäkin. Norankin pääsee siis tapaamaan Tampereella 27.-28.10! Matkaamme sinne Pohjoisen Rotukissayhdistyksen järjestämällä bussikuljetuksella, joten roppakaupalla elämyksiä luvassa silloinkin!

Ai että näitä näyttelymatkoja on aina niin kiva odottaa kun on luvassa niin paljon hauskaa ja upeita kissoja!

Esim. he.

12 kommenttia:

 1. Pitänee yrittää tulla katsomaan Noraa ja sinua lokakuun lopussa 😺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, toivottavasti pääset! Olisi ihana nähdä taas pitkästä aikaa!! :)

   Poista
 2. Onpa teillä kaikkea jännää tiedossa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vielä pari vuotta sitten en olisi ikinä uskonut montaakaan näyttelyreissua tänä vuonna. :'D

   Poista
 3. Kaikkee kivaa siis! Saan todennäköisesti lokakuussa hilattua itseni myös Tampreelle yleisön roolissa, joten siellä luultavasti ollaan kannustamassa! 😄

  VastaaPoista
 4. Täytyypä katsoa jos ajelisi Askolaan katsomaan!

  VastaaPoista
 5. Tuu moikkaamaan ww:ssä Morrison ja ja Zappaa

  VastaaPoista
 6. Me halutaan tulla moikkaamaan Noraa tampereelle!

  VastaaPoista