perjantai 7. syyskuuta 2018

Yhteisiä hetkiä

Koda on ollut meillä kohta 2 viikkoa ja varsin yllättävästi ainut, jonka kanssa poitsu ei ole vielä leikkinyt, on Nora. Nora oli kuitenkin ensimmäinen, joka alkuvaiheissa esitti leikiinkutsuja Kodalle.

Kisujen leikit pennun kanssa sijoittuvat öihin, yleensä iltapalan jälkeiseen aikaan (iltapala tulee klo 1-2 yöllä). Vielä pentua ei pestä, mutta kaikki kisut nuuhkivat aina tilaisuuden tullessa.

Koda välillä ujuttaa itsensä Rakun lähelle Rakun nukkuessa terraarion päällä. Haikun kanssa ensimmäiset  yhteiset päikkärit otettiin viime viikon sunnuntaina.


Sopu sijaa antaa jne.

Haiku ja Koda leikkivät ensimmäistä kertaa ti-ke välisenä yönä. Jahtasivat toisiaan vuorotellen ja jahti päättyi kirjahyllyn päälle. Oli erityisen hellyyttävää nähdä Kodan seuranneen Haikua sinne, sillä olen koittanut houkutella Kodaa monta kertaa kirjahyllyn päälle lelun avulla - tuloksetta. Nyt kun paikka on tullut tutuksi, Koda on alkanut viihtyä kirjahyllyn päällä yksinkin.

Yhteiset unoset

Koda hoksasi hauskan pallolelun

Eilen Nora ja Koda söivät suloisesti häntä häntää vasten.

Namsmams!

Kodalla arvoisensa ruoka-alusta

Yhteinen temppuhetki pidetään päivittäin ja eilen heittelin herkkuja kisujen saalistettavaksi. Konkariaikuiset pesivät leikissä Kodan lahjakkaasti, mutta jossain vaiheessa Kodakin hoksasi kunnommin mistä leikissä on kyse ja että tulee olla nopea, jos haluaa saada herkun itselleen. Heittely päättyi temppuhetkeen reilumman saalisjaon turvaamiseksi.

Yllättävästi Kodan tultua Haikukin on alkanut tulla lähelle temppuhetkissä. Yleensä tyttö on pysynyt pois innokkaampien curlien tieltä ja odottaa herkkuja heitettäväksi eteiseen.

Bonuskuvana saamani haaste ottaa kuva nelikosta ilman ruoka-apuja!

Kai se riittää, että 3/4 poseeraa?

9 kommenttia:

 1. Tätä lukiessa suusta tulee semmosia ku "niiih" ja "vooiii!" ja "uijui". Taitaa olla melko söpöset meiningit teillä!

  VastaaPoista
 2. Tosi mielenkiintoista! Näitä totutusjuttuja on aina hyödyllistä lukea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat on niin omia persooniaan, että tarinoita on niin monenlaisia. :D Samaa mieltä siis!

   Poista
 3. Aaah, pitäisköhän sitä itsekin hommata vielä pari kissaa näiden kaveriksi <3 <3

  Pääseekö tuonne kirjahyllyn päälle jotain ovelaa reittiä? Mietin vaan, kun Roope ja Ilmo eivät mun muistaakseni hyppineet ensimmäisen kuukauden aikana edes pöytätasoille, saatika sitten mihinkään kirjahyllyyn :D Voi olla, että hypyt onnistuvat paremmin, jos on aikuisia kissoja näyttämässä esimerkkiä, että mistä pääsee minnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, kyllä ja vielä kerran kyllä!! ;)

   Kirjahyllylle on pomppureitti kiipeilypuun päältä. Uskon vahvasti, että aikuisten malli on ollut Kodalle tärkeä. Se on seurannut esimerkkiä nyt apinapuun korkeimmalle pedille asti lähes katonrajaan ja paikka on nykyään sen yksi lemppareista nukkumapaikoista. Sekin puu oli sellainen, että alkuun sai houkutella hyppäämään edes polvenkorkuiselle tasolle.

   Poista
 4. Koda on varsinainen marakatti! Söpö pikku poika ♥

  VastaaPoista