torstai 26. heinäkuuta 2018

Noran uudet rutiinit

Luulisi, että näin kesäisin sitä viihtyisi  peruskontaktilla ja talvella läheisyydenhalu nousisi. Toista se on Noralla, joka on ottanut tänä kesänä itselleen 2 uutta rutiinia: rapsujen vaatiminen pesukoneen päällä ja öisin kainaloon tuleminen toivottamaan hyvät yöt. Joka yö kun laitan pään tyynyyn Nora hyppää sänkyyn kehräämään ja pyörii hetken ennen kuin asettuu kainaloon. Montaa minuuttia tyttö ei kuitenkaan pysy siinä ennen kuin matka jatkuu kohti viileämpää nukkumapaikkaa.

Pesukonerutiini sai alkunsa suihkua edeltävästä hetkestä. Kun Nora huomasi minun vievän pyyhkeen kylppäriin, se nopeasti seurasi perässä, hyppäsi pesukoneen päälle eikä malttanut millään lähteä siitä. Monta kertaa olen saanut ottaa nopeuskisan Noran kanssa kun vien sen olohuoneen raapimatynnyrin petiin ja koitan ehtiä kylppäriin takaisin ennen Noraa. Tyttö käyttäytyi kuin pesukoneesssa olisi magneetti ja palasi aina suorintatein pesukoneen päälle vaatimaan rapsutuksia.

Nyt pesukonerutiini on muotoutunut pois suihkuhetkistä, mutta tyttö hyppää koneen päälle aamuisin ennen töihinlähtöäni ja iltaisin juuri ennen nukkumaanmenoa.

Hurr rapsuja purr

Ja kuka voisi vastustaa....

.... tätä nassua?

Tai näitä söpötassuja?

Ihana Nora

10 kommenttia:

 1. Myös Ilona hakee rapsutuksia pesukoneen päältä. Ihan kiva taso munkin mielestä, eipä tarvii kumarrella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Helppo ja kiva taso molemmille osapuolille.

   Poista
 2. Pesukone on justiin sopivan korkuinen rapsutuksille!

  VastaaPoista
 3. Aaw. :) Söpöt tassut todellakin! <3

  VastaaPoista
 4. Ei tulis suihkuun menosta mitään saatika töihin kun saisi rapsuttaa tuommoista söpönöpöä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiin ja justiin kykenee rationaaliseen ajatteluun, mikä on ihan hyvä, koska muuten sitä ei pääsisi ikinä mihinkään. :DD

   Poista