torstai 5. heinäkuuta 2018

Lähdetään safarille!

Kesälomakauden (ei minulla vielä vaan) kunniaksi on luvassa safarimenoa, sillä tämän viikonlopun Kempeleen näyttelyssä on safariteema! On ihana palata taas POROKin näyttelybaanalle, onhan kyseessä meidän "kotinäyttely". Ja teeman mukaisesti on toki tehty verhot ja hankittu muuallakin yleispäteväksi kelpaava asu. Näyttelyssä on luvassa leikkimielisiä kilpaluokkia, kuten mm. "paras leijona" ja "paras asu". Tuomarit myös valitsevat kukin laatuarvostelujen yhteydessä omista arvosteltavistaan nominoitavaksi "viidakon kuninkaan" ja "viidakon kuningattaren", jotka sitten kilpailevat keskenään näistä titteleistä leikkimielisessä Best In Show:ssa. Hauska nähdä miten teema ilmenee näyttelyssä käytännössä ja kuinka moni lähtee siihen mukaan. Teemaan osallistuminen on tottakai vapaaehtoista, paitsi Viidakon herruus ja rouvuus taitaa olla automaattisesti kisa kaikille, muihin pitää erikseen ilmoittautua paikanpäällä.

Tulevana viikonloppuna meillä on nyt ensimmäistä kertaa tilanne, että tuomarina on joku, joka on arvostellut Noran joskus aiemminkin. Sunnuntain tuomari on taasen uusi tuttavuus.

Tässä näyttelyssä pääsemme testaamaan myös huhtikuussa Helsingistä ostettua kannellista matkahiekkalaatikkoa. Pienistä asioista sitä ihminen osaa olla iloinen!

Toivottavasti nähdään Kempeleessä!2 kommenttia:

  1. Kivaa, Noralle paljon menestystä näyttelyyn! :) Hauska ajatus tuollainen teema, toivottavasti on ihmiset ovat panostaneet ulkoasuun. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teemanäyttelyitä saisi olla, IMO, useamminkin! :) Kivaa vaihtelua arkeen.

      Poista