tiistai 24. heinäkuuta 2018

Aktiivisuutta helteen keskellä

Nyt kun helteet on hellittäneet edes hieman, meidän asunto on alkanut olemaan siedettävässä lämpötilassa. Enää ei tarvitse hikoilla aamusta iltaan ja se on tuonut energiaa minulle ja kisuille puuhastella enemmän.

Ensimmäinen video on aiemmalta viileähköltä päivältä ja kuvaa minusta aivan loistavasti ainakin meidän talouden sukupuolten eron: Nora liikkuu elegantisti, vaivatta ja äänettömästi. Kun taas Raku lähtee sutien juoksuun niin, että varmasti kaikki hänet kuulee.Tänään minulla oli vapaapäivä ja pidimme sen ja viilentyneen asunnon kunniaksi tempputreenihetken, jonka päätin ottaa myös videolle. Sain viime yönä idean opettaa Noralle jalkojen välistä pujottelun (minkä Raku jo osaa) ja halusin kerrankin tallentaa ihan tempun "ensiaskeleet"kin videolle. Lähinnä halusin kuitenkin kuvata sen vuoksi, että halusin videoida ihan arkista tempputreenihetkeä ilman, että video on täynnä vain onnistuneita otoksia. Haiku tapansa mukaan pysytteli pois innokkaiden curlien tieltä.

Temppuilimme 16 minuuttia ja videoon päätyi yhteensä 11 eri temppua. Video sisältää myös väärän kissan reagointia kutsuun, temppusabotaasia, väärän tempun tarjoamista, Raku haluaa estradin itselleen jne. Niitä arkisia temppuilutilanteita. Videolla on myös Noran ensiaskeleet uuden tempun opettelussa ja täytyy sanoa, että ensikertalaiseksi tytöllä meni ihan äärimmäisen hyvin! Täten julistaen videolta löytyy siis myös Noran 14. osaama temppu! Varmasti on auttanut, että tyttö osaa jo samankaltaisen tempun, mikä sekin näkyy videolla. 


10 kommenttia:

 1. Hienoja suorituksia! Ja hauskoja epäonnistumisia; kiva nähdä, että niitä sattuu muillekin. ;) Raku kyllä yrittää aika usein varastaa shown, mutta Nora kestää sen näköjään tosi hyvin!

  Temppuvideoita on inspiroivaa katsella, kun voi miettiä, mitä sitä itse kokeilisi seuraavaksi, mikä sopisi meille ja mikä ei. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä todellakin sattuu. :D Raku on niin perso kaikille osa-alueille: tekemiselle, HERKUILLE ja huomiolle. :DD

   Niinpä! Monasti tulee katseltua etenkin koiravideoita ja sieltä onkin yksi temppu mielenpäällä. Ajattelin opettaa sen Rakulle, mutta Nora varmasti oppisi sen nopeammin, joten varmaan meneekin sille.

   Poista
 2. On ne taitavia ja eriomainen opettaja heillä!

  VastaaPoista
 3. Puuh, ei täällä vaan ole yhtään viileempää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän asunto on kiva kun se on viileä kesät talvet. :D Talvisin viileenee vähän turhankin paljon kun ikkunoiden ja parvekkeenoven tiivisteet ei pidä tehokkaasti kylmää pois.

   Poista
 4. Nopeasti Nora kyllä oppi, lopussa meni tosi hyvin! Hauska katsoa tällaisiakin videoita, jossa näkee tempun opettelun alkuvaihetta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän nopsaa! Mutta varmasti vanhat opit auttoi tuossa paljon. :)

   Poista
 5. Vautsi, niin hienosti he tekevät <3 Coco on ihan äimänkäkenä :D

  VastaaPoista