torstai 6. lokakuuta 2016

Kaappihullu Ragnar

Ragnar rakastaa kaappeja, etenkin meidän keittiössä olevia. Aina kun jääkaapin viereisen kaapin tai itse jääkaapin avaa, Raku on kärkkymässä sisään. Etenkin jääkaapin viereinen kaappi on sellainen, että jos Raku on huoneessa, kaapilla on miltei mahdotonta käydä ilman, että Raku ehtii hypätä sisään. 

Pitkän aikaa poitsulle riitti pelkkä kaappiin pääsy ja siellä ihmettely, mutta sitten Raku kiinnostui leikkimään eukalyptuskarkeilla. Alkuun niitä taisi olla vain mukava läimiä sinne sun tänne, mutta nykyään tuntuu, että Raku on ihastunut myös tuoksuun. Joskus kun pojalla on ollut mahdollisuus "valita" kohde, se on silti ollut eukalyptuskarkit. 

Olen tähän asti kertonut Rakun kaappihulluudesta vain kuvin, mutta nyt otin näytteen videollekin. Poitsu menee suoraan eukalyptuskarkkipussin kimppuun, vaikeimman kautta tietenkin.


Eukalyptusta käytetään virallisessa Nose Workissa etsinnän kohteena (meillä etsinnän kohteena on käytetty nameja), joten poitsu olisi taatusti innoissaan, jos pääsisi etsimään tuoksua. Pitää ottaa harkintaan, tosin tytöt eivät tiettävästi ole kiinnostuneita tuoksusta.

"Pussi tule tänne!"

"Pussi ei tullut..."

Eräs päivä poitsu hyppäsi heti kaapista alas ja siitä jääkaappiin kun olin ensin avannut kaapin ja sen jälkeen jääkaapin oven. :D

"Ruokaa!"

"Mikäs tässä istuessa."

12 kommenttia:

 1. Hassu Raku :) Meillä Pöpö tykkää mennä vaatehuoneen hyllylle nukkumaan, kun tilaisuuden saa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vaatekaappi on myös mikä kiinnostaa, tosin enemmän Noraa. :D Säännöllisesti saa poimia tippuneita käsipyyhkeitä yms lattialta.

   Poista
 2. Hihi, sellanen eukalyptuksen metsästäjä :D

  VastaaPoista
 3. Meillä ainoat kaapit mihin kissoilla tuntuu olevan kauhea hinku päästä (ja kolinasta sekä kaatuneista ruokapurkeista päätellen siellä välillä seikkailevatkin) on kissojen oma ruokakaappi! Toinen suurta kiinnostusta herättävä paikka on vaatehuone, sinne yritetään syöksyä samantien kun vähän ovea raottaa :D

  Mutta eukalyptuskarkit eivät ole meillä sentään joutuneet noin suuren rakkauden kohteeksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outs, jos pääsevät sinne! :D Meidän nykyinen ruokakaappi on ihan mitätön kun säilytystilaa tarvii vain Noran ruuille, mutta silloin kun meillä oli vielä kisut puoliraakaruokinnalla, niin ruokakaapissa sai pitää hakaa lukkona, ettei Haiku murtaudu. :D On se pari kertaa kokeillu keksiä meidän nykyiseenkin ruokakaappin avaustavan, mutta motivaatio yrityksille ei ole enää niin korkea eikä siihen ole tarvinnut hankkia lukkoa.

   Poista
 4. Kaappipoika! Onne hajut vaan kivoja ♥

  VastaaPoista
 5. Ihana Raku! :D Meillä on myös kaikki kolme heti kaapeissa jos vähänkään unohtaa oven raolleen..

  VastaaPoista
 6. :D Hauska tuo Rakun eukalyptusvillitys! Meilläkin kissat menevät heti kaappiin, kun oven avaa. Ilmo on vielä fiksusti oppinut, että kaapissa olevat kissat yritetään ottaa yleensä pois, koska kaapin ovea ei voi muuten sulkea, niin Ilmo painautuu sitten ihan hyllyn perälle. Käyn sitten aina avaamassa keittiössä ruokakaapin niin pojat tulevat hetkessä pois toisesta kaapista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassut! :D Rakukin menee sinne ihan nurkkaan, jos huomaa, etten jaksa odottaa pojan tulevan itsenäisesti pois. :D

   Poista