torstai 27. lokakuuta 2016

Kissamaista elämää, osa 2

Parin viikon ajan vahvana teemana meillä on ollut Pokémon. Mutta ei se Pokémon, mikä on ollut viime kuukausina kaikkien huulilla. Siinä missä tuo trendikkäämpi Pokémon on ollut mitä mahtavin harrastus koirien kanssa, on tämä versio nähtävästi kovasti kissojen suosiossa.

Palasimme Noran kanssa juurille ja aloimme pelaamaan Pokémon Anywherea eli tässä tapauksessa SoulSilveria. Peli on ollut tosi tykätty kisujenkin keskuudessa, se on houkutellut kaikki vähintään kerran mukaan pelaamaan.

Slurps!

Vähän ahdasta, mutta hyvin mahtuu!

Nora vaihtoi väriä

Peliseuralainen nro 2

Syksyn myötä Nora on kovasti aktivoitunut tulemaan syliin myös tietokonehuoneen ulkopuolella. Peliseuran ohella tyttö tulee monesti syliin tv:n ääreen.

Tyytyväinen laatikkokisu

Ahne Raku

Läpikuultavan laatikon vaikeus ja huvi. Raku ymmärsi hypätä suoraan laatikon yli nupin kimppuun, mutta Nora yritti sinnikkäästi laatikon läpi (kerrankin näin päin!).

Patsas patsastelee

Jalka!

"Eikö me saatais edes maistaa?" Pitkästä aikaa jättijauhomatoja lismuille

10 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia! Meillä Punkku on jotenkin ihastunut läpikuultavaan muovilaatikkoon, käsittämätöntä miten paljon hupia voi yhdestä laatikosta saada irti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on jännä. :D Kivaa kun on uusi este minkä avulla vaania. Laatikko sai tosin mennä jo takaisin kaappiin, Noralla oli muutenkin paha tapa järsiä sen kansilukkoja. :D

   Poista
 2. Hih, äänetkö Pokemonissa inspiroi vaiko näytöllä hahmojen liikkeet? Tuli tästä mieleen, että täytyy ottaa syksyn piristeeksi jälleen ohjelmaan Youtube-lintuvideosessiot. Tidi muuttuu heti flegummaksi kun ulkonakäynnit ei kylmyyden vuoksi enää maistu. Minusta taitaa mallia ottaa=kaksi sohvaperunaa:
  -Tidi&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äänet houkutti kovin! :) Välillä piti myös ängetä ruudun eteen, jotta mami kiinnittäisi enemmän huomiota olennaiseen. :D

   Voi harmi, toivottavasti lintuäänet piristää! Tykkäisiköhän Tidi, jos saisi jotain lämmintä päälleen ulkoilujen ajaksi?

   Poista
 3. Kivoja kuvituksia! Tuo jalka on super söpö ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just semmonen, että tekee mieli heilutella varpaasta. :D

   Poista
 4. Meillä samanlainen ilmiö pokemonin kanssa :D Simskutytön täytyy ehdottomasti päästä avopuolison syliin nukkumaan kun toinen pelaa pokemonia!

  VastaaPoista
 5. Kylmenevällä säällä on siis myös tuollaisia suotuisia vaikutuksia :) Ei täällä vaan...ja siitä olen vähän kade.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, siitä vain vihjailevasti kisua syliin ja telkkarin tai jonkin muun ääreen! :D

   Poista