keskiviikko 12. lokakuuta 2016

Mikä tekee lelusta hyvän?

Kissoilla eri lelumieltymyksiä. Se ei helpota yhtään materialistin elämää kun taloudesta löytyy 3 kissaa eli myös kolmenlaisia lelumieltymyksiä. Toki yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy paljon, mutta ne pienet makuerot tekevät uusien lelujen ostamisen kynnyksen alhaiseksi, sillä yleensä edes joku innostuu lelusta. Edes hetkeksi. Joskus kuitenkin makuerot tekevät yhteisleikit vaikeaksi, sillä mieluusti valitsen leikkiin lelun, mistä kaikki pitävät.

Viime kuun alussa meille rantautui pitkästä aikaa bird-lelukeppi, joka ei kuitenkaan kovin kauaa pysynyt ehjänä. Onneksi rikkoontuminen koski ainoastaan narun irtoamista kepistä ja leikit ovat voineet jatkua normaalisti.

Ongelmana on kuitenkin ollut, ettei Noraa enää kiinnosta jahdata jättisulkia. Haiku taasen on sulista ihan innoissaan ja Raku leikkii kohtalaisella innolla. 

Koska Nora rakastaa haasteita, eräällä leikkikerralla kiepautin lelun ympäri ja koitin leikittää tyttöä pienelllä nuppipäällä.

Kumpi kiinnostaa enemmän: aidot hyväntuoksuiset sulat vai pieni nuppi?

Nora oli ihan liekeissä saadessaan uuden pienen kohteen pyydystettäväksi. Ja ei ehkä niin yllättävää kyllä, nupista innostuivat myös Raku ja Haiku ja nupin perässä rynnistettiin suuremmalla innolla kuin sulan. Siinä missä sulat kelpaavat vaanimiseen ja lyhyihin syöksyihin, nupin perässä juostaan taloa ympäri.

Haiku on meidän sulkakissa, se innostuu sulkaleluista selvästi eniten


"Ei vois vähempää kiinnostaa, vie se pois."

"Hei lintu, täällä ois ilmasia haleja!"

"Ei hätää Haiku, minä nappaan!"


"Väistykää rahvaat, minun vuoroni loistaa."

"Tätä ei lasketa!"


Pussi käy myös vaanimispaikasta

"Tules sieltä."


"Älä karkaa!"

"Maista jättitassua!"

Pelaaja 2 liittyi peliin

N: "Meinaatko?"

"No et takuulla!"

"Mihis me jäätiin?"

"Ai niin!"

"Hups!"

"Olen ok!"

"Baadapappappaa, I'm loving it!"


Nyt me leikitään lähinnä nuppipäällä. Aika hieno kahva lelulla. :D

12 kommenttia:

 1. Meillä hyvän lelun tunnistaa yleensä siitä, että sitä ei ole ostettu kaupasta ainakaan kissan leluksi. Varsinkin jos tuollainen esine huushollissa on ja sen rinnalle laitetaan vaikka mytty paperia, varmaa on, että paperimytty on parempi kuin se oikea lelu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. True dat! :D Yhteisleikit meillä sujuu lähinnä niillä, jotka eivät alkujaan ole kissanleluksi tarkoitettuja.

   Poista
 2. Meillä simsku tytön lempparilelu on myös samainen keppi! Harmi vain että hajottaa sen heti tilaisuuden tullen, nyhtää sulat irti. Kerran yritin kiinittää ne uudelleen jesarilla, mutta nyhti sulat taas irti. Vaan kissaneitipä olikin ihan hulluna siihen narun päässä pyörivään jesaritupposeen :'D
  Mutta kyllä sulat vievät voiton, kohta pitäisi ostaa jo neljäs seuraaja edellisen tilalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bird-keppi on huippu lelu, mutta harmillisesti ei oikein kestävä. Olen todella yllättynyt, että tuo on kestänyt meillä näinkin pitkään leikkikelpoisena. :D

   Poista
 3. Heh, meilläkin jaksetaan päivästä toiseen jahdata bird-kepin narua, joka on vielä kiinni kepissä. Sulkaosa on aina parin puraisun jälkeen entinen. :D Haikulla on suloiset saalistusilmeet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kiva, että lelusta saa aikaa kaksi lelua! :D

   Poista
 4. :D Hassua, että nuppipää kiinnostaa Nora sulkia enemmän!

  Meidän lempileluja ovat olleet viime aikoina 1) Joku mystinen muovinpala, en tiedä mistä lie irronnut 2) Nippuside 3) Vanha luistimen nauha. Eli halvalla ollaan päästy :D Tosin tuollainen sulkalelu pitäisi taas ostaa, kun sillä saa kissat niin hyvin väsytettyä ja edelliset ovat jo aika hyvin kulutettu rikkinäisiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni saalis on enemmän haasteellinen, siinä varmasti taika. :D Nora ei ala leikkimään, jos minkäänlaista haastetta ei ole mukana.

   Hyvät suosikit teillä! :)

   Poista
 5. Bird-keppi ja catdancer on Cocon iki suosikkeja mihin ei kyllästytä ikinä!! :--) Ihania hurjia kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, että taika on säilynyt! ♥ Meillä harmillisesti ei cat dancer enää kiinnosta oikein ketään. :( Kiitos ♥

   Poista
 6. Toi on Triolan jengin # ykkönen. Niitä on kaappi täynnä, koska ne ei kestä näiden petojen käsittelyä ;D

  VastaaPoista