keskiviikko 3. elokuuta 2016

4 vuotta energiaa ja hassuttelua

Pieni suuri kuopuksemme Nora täytti tänään 4 vuotta!! ♥ ♥ ♥ Aloitimme juhlimisen jo eilen illalla kun Nora intoutui entiseen suosikkileikkiinsä tolppatanssiin. Iltapalaksi tytöt saivat pitkästä aikaa hiirtä (Nora) ja tipua (Haiku) kun taasen Raku herkutteli kalkkunanfileellä.

Tuleva synttärisankari keräsi voimia leikkiin. Puhelinkuva.

"Tästä lähtee!"

"Älä karkaa!""Oikeasti olen kiltti ja söpö."

Minulla oli tänään vapaapäivä ja Nora on käyttänyt sen taidokkaasti hyväkseen haluten jatkuvasti joko leikkiseuraa tai tulla syliin. Vaikka tänään on ollut viileämpää, olen pitänyt parvekkeen ovea auki. Leikimme hetken aikaa parvekkeella, mutta muuten kisut ovat enemmän nautiskelleet viileydestä sisätiloissa.

Nora ei saanut mitään uutta lahjaksi, mutta kaivoin pari entistä suosikkilelua piiloistaan ja ne ovat toimineet lahjana erinomaisesti. 

N: "Hiiri!"

N: "Ai hei Hai, älä minusta välitä. Leikin vain innoissani tällä hiirellä, minkä juuri taidokkaasti nappasin!"

N: ".... Mitä, etkö hyökkääkään?"

N: "Tylsimys..."

H: "Hyökkäykseen!" N: "Apua nyt on kiire!"

N: "Wuhuu, turvassa!" H: "Äh."

N: "Se oli lähellä.."

N: "lälläslää."

Tyttö sai myös synttäreiden kunniaksi käydä napsimassa omatoimisesti herkkuja purkista. Odotin possuilua, mutta purkista näyttää olevan oletettua vaikeampaa saada herkkuja. Vaikka Nora käytti päätään purkissa useaan otteeseen, se aina nosteli ulos herkun kerrallaan ja lopulta siirtyi käyttämään tassuaan. Noran suorituksesta rohkaistuneena annoin myös Rakun ja Haikunkin napata herkkuja purkista itse, samalla lopputuloksella. Nora onnistui ottamaan herkut purkista nätisti, mutta kaksikon kohdalla pidin purkista kiinni. Raku napsi herkkuja työntämällä päänsä purkkiin kun taasen Haiku käytti heti tassutekniikkaa. Tyttö koitti hivuttaa herkkua purkin seinämää pitkin ulos, mutta epäonnistui monesti sisäänpäin kaartuvan suuaukon vuoksi. Tyttö puhisi jo turhautuneena ennen kuin sai ensimmäisen herkun ulos asti.

Pieni kissa vai suuri purkki?

"On tämäkin hommaa..."

Synttärijulkaisussa lienee myös hyvä aika ilmoittaa "virallisesti", että prinsessasta on tullut kuningatar! Olen käyttänyt Norasta jo ainakin kerran aikaisemmin tuota virkanimeä, mutta tulkoon tässä nyt myös taustat esiin. 

Nora on ansainnut prinsessa-tittelinsä jo aikoja sitten, sillä vaikka kiltiltä tytöltä löytyy tarpeen tullen asennetta, se ei ole lähtenyt haastamaan kuningatar Haikua sen suuremmin. Myöskään koska Haiku ei ole antanut. Nora on kuitenkin tänä vuonna alkanut vahvistamaan asemaansa ja koska Haiku on antanut tytölle tilaa, se on ruokkinut Noran itseluottamusta sekä pomotteluherkkyyttä. Tästä huolimatta Nora on aina kunnioittanut, jos Haiku on ilmoittanut sähinällä tai reagoimattomuudellaan, ettei ole kyseisellä hetkellä pomotustuulella. 

Vallankaappaus sujui siis rauhanomaisesti ja touko-kesäkuussa Noraa, joukon pienintä, pystyi jo varmuudella nimittämään kuningattareksi. Haiku on varakuningatar, prinsessaksi se ei suostu.

Pötkölelu oli toinen suosikeista, mikä kaivettiin esiin

Saalistaja ja pahaa-aavistamaton saalis

Paljon onnea aurinkoiselle, fiksulle, energiselle ja hellyydenkipeälle norppaoravalle! ♥

Tyttö on intoutunut viime aikoina leipomaan kaulaa(!) ja leukaa. Puhelinkuva.

27 kommenttia:

 1. Onnea Nora! Ihan reilua, että ihminen on ottanut vapaapäivä sinun juhliesi kunniaksi! Epäilenpä että minun juhlilla ei ole ensi viikolla niin isoa merkitystä.. Mutta noin iso herkkupurkki: WAU! - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Töiden osalta tuo oli taktisesti paras vapaapäivä (lauantai oli töitä niin sain yhden arkipäivistä vapaaksi) ja sattui olemaan paras myös kotielämän kannalta! :) Winwin!

   Poista
 2. Onnea Noralle! Tottakai henkilökunnan pitää ottaa vapaapäivä noin merkittävänä päivänä. Ihania kuvia taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Vapaapäivä sattui kyllä mahtavaan aikaan ja onneksi sainkin sen vapaaksi! :)

   Poista
 3. Paljon onnea Kuningatar Nora! Ihan huippu tuollainen vapaa herkkutarjoilu suoraan purkista, kissoilla on ollut hyvät kemut. :)

  VastaaPoista
 4. Onnea Nora! :) Ja ihan itse saitte ottaa herkkuja purkista, täällä ei varmasti toimisi semmonen. :D Meillä ei olla siirrytty Jaden kanssa prinsessa-nimityksestä kuningattareen vaikka neiti on jo seniori-ikäinen, prinsessa kuulostaa vaan niin paljon sopivammalta Jaden luonteen huomioon ottaen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Kyllä se vähän jännitti, mutta meni paremmin kuin olin odottanut. :D Prinsessalla ja kuningattarella on vissi ero muussakin kuin arvojärjestyksessä. :) Tämän takia Haiku taasen ei voi "alentua" prinsessaksi.

   Poista
 5. Queeeeennn! Paljon onnea 4 vee!

  VastaaPoista
 6. Paljon onnea ihanalle Noralle! <3

  VastaaPoista
 7. Myöhästyneet onnittelut! Tämä mamma lähetti sinne teidän blogin sähköpostiin postia, olisi pieni lahja tulossa :)

  VastaaPoista
 8. Onnea Noralle synttäreiden ja kruunajaisilmoituksen johdosta!

  VastaaPoista
 9. Paljon onnea! Ihania kuvia. Ja kissakaverit on kivoja olemassa, oli sitä sitten "ala- tai yläkynnessä" ;) T. Tesla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Näin on, vaikka ainahan se on kivempaa olla siellä yläkynnessä. ;)

   Poista
 10. Myöhästyneet onnittelut täältäkin Nora-kuningattarelle:) En ymmärrä miten saat otettua noin hyviä kuvia samalla kun leikit kohteen kanssa!?
  -Tidi&T

  VastaaPoista
 11. Myöhästyneet synttärionnittelut Nora! ♥

  VastaaPoista