torstai 11. elokuuta 2016

Nykyaikaiset kissat

Siitä on piiitkä aika (n. 3 vuotta) kun viimeksi kokeilimme kissoille suunnattuja interaktiivisia kännykkäpelejä. Kun nuo pelit alkoivat ilmestyä kissablogeihin, oli meidänkin pakko kokeilla, mutta ketään ei kiinnostanut jokusesta yrityksestä huolimatta. Veikkasin silloin, että kännykän pienehkö näyttö oli syynä tähän ja viime viikolla tuli mieleen kokeilla pelejä uudestaan nyt kun kännykän näyttö on saanut kokoa.

Aloitimme ensin youtubepeleillä, niistä näkee nopeasti kiinnostaako kissaa vai ei. Ensimmäisenä testiin pääsi ensimmäinen osuma "cat game" -haulla eli Cat Games - Mouse Hunt 1 hour version.

"Mitä täällä tapahtuu?"

Rakun kiinnostus heräsi ja vaihdoimme peliä. Toinen testattava nousi isompaan suosioon, varmasti myös koska siinä on houkuttelevampi äänimaailma. Kun videon äänet eli hiiren vikinä oli pienellä, Rakua kiinnosti eniten. Pelin nimi on Cat Games - Catching Mice! .

"Sinäkö vikiset?"

"Pysy paikoillasi."

"Mistä te oikein ilmaannutte?"

"Kiehtovaa."


"Koittakaapas nyt välillä jäädä kiinnikin."

Noraa ja Haikua ei kiinnostanut vielä tuossa vaiheessa, mitä nyt Nora kävi pyörähtämässä katsomassa mitä me touhusimme keittiössä. Tytöt innostuivat vasta kun latasin interaktiivisen kalapelin, mutta Nora tyytyi katselijan rooliin.

H: "Miten tuolla on kala, mutta tassu ei kastu saalistaessa? No, parempi näin!"

"tahtoo touch tha fishy"

"Miten tässä nyt jotain ötököitä on?"

"Ja nyt taas kala?" TILT

"Mitä tämä tarkoittaa? Mikä on elämän tarkoitus?"


22 kommenttia:

 1. En ymmärrä noista peleistä mitään. Ymmärrätkö Nora jotain? - Pepsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. "En, ihan höpöhöpöjä tuollaiset. Ei noiden perässä voi juosta." - N

   Poista
 2. Hassun hauskaa:))) Me ei olla kuultukaan moisesta, mutta kiitos vinkistä! Ihmettelevät kisulit on kyllä syötävän suloisia!
  - Tidi&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti teilläkin tykätään! :) Oon tosi iloinen, että viimeinkin meillä innostuttiin näistä, vaikkei näillä tulla juuri leikkimäänkään. :D Ihmettelevät kisut on jotain suloisinta ♥

   Poista
 3. "Mikä on elämän tarkoitus", ihan paras :DDDD

  VastaaPoista
 4. Damn! Mun pitää päästä koklaa juutuupin pelejä! Mulle on näytetty vaan niitä omenakaupasta ostettuja, mut niistä en tykkää ku Paintista. VOisin maalata loputtomiin!! Oon aika daideellinen jäbä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisin halunnut meille tuon Paintin, mutta robottikaupasta ei löytynyt! :/

   Poista
 5. Ruffea ei kiinnosta pelit, mutta Cocon ehdoton lemppari on cat alone sovelluksen sormi! :D

  VastaaPoista
 6. Täytyypä meilläkin testailla näitä! :) Itseasiassa olenkin tässä miettinyt että onkohan kissoille tällaisia, kun mielessä pyörinyt se parin vuoden takainen partisvideo, jossa parta-agama pelasi nappailemalla "muurahaisia" kännykän näytöltä :D Mutta eipä käynyt mielessäkään että voisi youtubesta näitä löytyä.. :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Youtubessa ei pääse interaktiiviseen pelaamiseen, mutta close enough! :) Kätevä, jos ei pysty tai halua ladata itse sovelluksia.

   Poista
 7. Meillä ei poitsuja pelit vois vähempää kiinnostaa, paljon mielenkiintoisempaa on se, mitä siellä puhelimen tai tabin alla on, kun peli pyörii ruudulla. :)

  VastaaPoista
 8. Ihania kuvia! Samalla tavalla kuin ihmisille niskajumia näyttäisi aiheuttavan tuo kännykän käyttö :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla niskat hellinä, jos tuota tekisin usein. :D

   Poista
 9. Meillä oli noita padille ladattavia pelejä, mutta ei me niistä, liian lapsellisia tällaisille seniorikissoille. Nyt katottiin pari youtuben videota, mutta ne oli yhtä tylsiä. Oikeet ötökät on kivampia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oikeaa voittanutta! Tämä kesä oli harmillisen köyhä hyönteissaldoltaan. Tai sitten kisut sai pyydystettyä ötöt aina ennen kuin pääsin todistamaan. :D

   Poista
 10. :D Kivoja pelejä. Meilläkin varmaan tykättäisiin.

  VastaaPoista
 11. Meillä ei oikein innostuttu peleistä. Eemelin mielestä kännykässä ja läppärissä ihan paras lelu on vilkkuva valo, jotka tosin yritetään pitää poissa Eemelin näkökentästä koska palvelijoiden mielestä valojen jahtaus on ennemminkin huolestuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä, en tykkää niistä vilkkupalloradoistakaan.

   Poista