tiistai 12. heinäkuuta 2016

Love-kuvaukset

Sain äidiltäni ihanaakin ihanamman keltaisen kisuharjan. Kisutkin ihastuivat harjaan heti ja jopa Haiku pyrkii osingoille kun harjaan jotakuta toista. Tämä harja poikkeaa meidän teräspiikkisestä harjasta/karstasta ollen paljon pehmeämpi ja piikkien muoto ja pinta-alakin on erilainen, mitkä ominaisuudet ovat selvästi kisujen mieleen.

Rakastan harjan raikasta väriä ja ihanaa kisukuviota kauniilla "love"-teksti -yksityiskohdalla. Niinpä halusin ottaa kisuista kuvaavat "love"-kuvat harjan kanssa.


Kuvasimme eilen illalla parvekkeella sielläolevan mahtavan valaistuksen vuoksi. Raku oli ensimmäinen kuvattava ja poseerasikin hienosti. Raku halusi pitää kuvateemaan yksinoikeuden ja meni sabotoimaan toisten kuvaussessioita. 

R: "Kato, lentävä hiiri!"

Tämä kuva saatiin vasta myöhemmin Rakun poistuttua

Nora pysytteli liikkeessä ja/tai poissa otollisista kuvauspaikoista eikä kuvaus onnistunut lainkaan.

R: "Ihan taatusti näin ötökän!"

"Ai jotkut kuvaukset? Ei nyt kiinnosta."

Uusi yritys tänään.

Luovutan

Luv

Niiin söpö!

"Harjailua tännepäin, kiitti!"

Harjausvenyttely

Ja eikun kimppuun!

"Vitsi, vitsi." 

Rakunkin mielestä harja on hyvä painikaveri

"Ai täällä harjaillaan? Minuakin, kiitos!"

Harja on ollut meillä jo useamman päivän ja tänään vasta sain kuulla, että se on oikeasti ihmisille tarkoitettu harja, hups! Hyvä, etten ehtinyt alkaa etsimään tätä Mustin ja Mirrin valikoimasta linkkausta varten.

Kuvat on otettu uudella Samsung Galaxy S7 Edge -puhelimellani. Rakastan. ♥

18 kommenttia:

 1. Onpa söpö harja! Mä oon niin pihi, että harjaan samalla furminaattorilla niin koiran kuin kissatkin - ehkä kaks kertaa vuodessa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Ei kai siinä, kunhan harjan koko on sopiva! :D

   Poista
 2. Ihana harja! Mikä siinä on, että kissojen pitää aina päästä puskemaan ja puremaan harjaa? Meilläkin aina ensin on harjanpuskutuokio ennen kuin päästään oikeasti harjaamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harjauksesta tulee sen verran hyvä olo. :) Se parantaa verenkiertoa ja tuntuu mukavalta. Pitäähän moisen efektin aikaansaavaa esinettä ensin puskea ja tarpeen tullen myös tappaa ♥ (:D)

   Poista
 3. Toi on kyllä hieno! Meillä on vähän saman tyylinen käytössä, millä harjataan märkää turkkia, kun se ei revi karvoista.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijj ♥ Toi on tosi kiva juurikin senkin vuoksi, että on ihoystävällisempi pehmeytensä vuoksi. :) Varsinaisiin irtokarvoihin käytän kuitenkin mieluummin meidän teräspiikkiharjoja kun ne nappaa karvat paremmin mukaansa.

   Poista
 4. Söpö ja mieluisa. Silloin sen on oltava hyvä harja ;) Meillähä kanssa on ihmismaalilnen Tangle Teazer ollut Mimmillä se siedettävin harja ikinä, mutta se on pelattu jonnekin piiloon ja nyt sitten vetelen vastentahtoista kissaa karvoista fruminaattorilla ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitääkö hankkia muutama varastoon moisten ovelien vastaiskujen varalta? :DD

   Poista
 5. Onpas söpö harja! Mut eikai se haittaa jos on ihmisten jos toimii myös kissoilla!

  VastaaPoista
 6. Hyvät on poseeraukset :D Tosi pirteän värinen harja ihanalla kuvalla! Tuollainen ois kyllä hyvä, vaikka ihmisharjaksi alunperin olisikin tarkoitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään väristä ihan superisti! :) Normaalisti en valitse tuollaista väriä, mutta mahtaako kesä tai vaihtelunhalu nyt saada mieltä toiseen suuntaan. :D

   Poista
 7. Suloinen ihmiskissaharja:)Samalla onnittelut näyttelymenestyksestä! Jokin aika sitten kävin täällä blogissa eikä mulla näkynyt kommenttiboksia lainkaan. Ajattelin, että se on hävinnyt kun olen anonyymi, mutta nyt se taas näkyi:) Mukavaa hellejaksoa!
  -Tidi&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! ♥ Onpa kumma, mutta mahtava juttu, että toimii taas! En ole kuullut/huomannut, että moista ongelmaa on, mutta nyt näyttää olevan ainakin ulkonäöllisesti jotain häikkää lukijat-gadgetissa...

   Poista