tiistai 19. heinäkuuta 2016

Jokke-jäniksenkarvalelut

Kissankujeita-blogissa esiteltiin aitoa jäniksenkarvaa oleva lelu ja Viktor-abyn leikki näytti niin innokkaalta, että heti videon päätyttyä googletin valmistajan tilatakseni meillekin samantyylisen lelun. Valmistajalta itseltään ei pystynyt tilaamaan, mutta sivuilla oli pitkä lista jälleenmyyjiä, mm. Faunatar ja Megaeläin. Pitkältä listalta puuttui kokonaan meidän paikkakunnalta löytyvät liikkeet ja kun katsoin noiden kahden verkkokauppaa, niissä myytiinkin vain muita valmistajan tuotteita. Onneksi löysin täsmällisemmällä googletuksella verkkokaupan, jossa myydään myös Joken jäniksenkarvaleluja.

Tilaus saapui todella nopeasti: tilasin lelut keskiviikkona yötä vasten ja perjantaina pääsimme jo leikkimään. Meille tuli 2 narunpäässä olevaa jäniksenkarvalelua ja yhden kissanmintulla höystetyn jäniksenkarva"tyynyn". Tilasin myös äitini kisuille yhden molempia.

Haiku ja Raku ovat ottaneet lelut innokkaimmin vastaan. Norakin innostuu pienen houkuttelun jälkeen. Olen kerran antanut Haikulle jäniksenkorvan leikittäväksi, mutta tyttö oli eri mieltä käyttötarkoituksesta ja söi sen. Tästä syystä en aluksi meinannut uskaltaa jättää tyynyä vahtimatta kisujen saataville, mutta unohdettuani sen yöksi lattialle ilman seuraamuksia, tyyny on saanut jäädä kisujen vapaastisaataville. Narulelua pidän visusti piilossa leikkien ulkopuolella, kuten muitakin samantyylisiä leluja.

Tappopuuhissa todistajien läsnäollessa

Jänis parvekkeelle niin hyvä tulee!


Peto isolla t:llä


Kun meno käy kovaksi, kovat panee mukkelis makkelis

"Tein sen tahallaan. Tietty!"

"High five kani!"

"Hups, taas! Eiku siis, paljon tehokkaampaahan se on näin."

"No jos nyt vähän tunnustelen."

"Vähän vaan..."

"Hei tänne se takas niinku olis jo."


Suosittelemme! Äitini kisut Tuisku ja Elmo nostavat viiksiään myös. Tuiskun osalta tosin ei voi varmuudella sanoa oliko huuma kissanmintusta vai jäniksestä johtuvaa ja Elmo rakastaa naruleluja jokatapauksessa. Meillä jo muutaman leikkikerran jälkeen naru alkaa olemaan jo aika rispaantunut jäniksenkarvan tuntumasta.

20 kommenttia:

 1. Selkeesti hauskat lelut. Ihania kuvia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Nyt on Nora alkanut innostua enemmän tuosta kissanmintullisesta. Käy välillä leikkimässä sillä. :)

   Poista
 2. Pitää varmaan itekkin hommata tommonen jos niitä vaikka löytyisi teemeristä kun meidän lähi pet kingdom lopetti :( Siellä niitä olisi varmasti ollutkin.. On kyllä hauskan näköistä leikkimistä, villipedot <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen! :) Ja jos ei siellä ole, niin netistä saa.

   Poista
 3. Mä kävin kyselemässä noita täkäläisestä Faunattaresta eilen ja myyjä katsoi mua kuin olisin kysynyt onko heillä vihreitä lemmikkikirahveja myynnissä, mistä hämmentyneenä en sit viitsinyt jäädä itse tsekkaamaan hyllyjä tarkemmin. Jotain Jokke-merkkisiä juttuja sielä kyllä oli, mut olisko ne sit olleet koirien treenipötköjä. Mene ja tiedä, ehkä käyn toisen kerran vielä tarkistamassa asian itse penkomalla enkä kysy myyjältä ollenkaan. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi hö! Faunattaren verkkokaupassa näkyy Joken kaulapantoja yms koirajuttuja, muttei harmillisesti noita kissojen leluja. Ilmeisesti tarjonta vaihtelee myymälöittäin.

   Poista
 4. Ihana Haiku kun se mutusteli lelua videolla! Jade on myös samanlainen, se tykkää just rauhassa nysvätä tommosten hajulelujen kanssa, mutta Viktor se sitten pistää kunnolla ranttaliksi.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niissä tilanteissa on parempi pysyä pois alta. :D Tällä hetkellä Nora tykkää eniten tuosta kissanmintullisesta.

   Poista
 5. On näköjän tosi kivat lelut kuvista ja videosta päätellen :) Meidän mamin piti ostaa tuollainen Faunattaresta, mutta eihän se ole muistanut edes käydä katsomassa. Hus heti huomenna sinne!

  VastaaPoista
 6. Tuntuvat tykkäävän :) Minäkin näin sen Kissankujeiden huikean videon ja mietin, että pitäisiköhän.

  VastaaPoista
 7. Kivoja nuo lelut ja ihania kuvia! Pitääpä lisätä toivelistalle :)

  VastaaPoista
 8. Toimivan tuntuiset lelut! Ihana Haiku aivan tohkeissaan:) Näytti olevan naruversio jo loppu Kotieläintarvikkeen sivuilta. Täytyy etsiä jostain! Pakko saada:)
  -Tidi&T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, toivottavasti sivuille tulee pian lisää! Valmistajan sivuilta löytyy kaikki jälleenmyyjät. :)

   Poista
 9. Teilläkin toi on noin onnistunut hankinta ! Ehkäpä pitää itsekin käydä kurkkaamassa noille tollaista ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi kiinnosti, meillä on tuontapainen vanha lelu nimeltä nahkatanssittaja, joka on menettänyt suosionsa. :D Uusien lelujen osto on aina jännää tuleeko hitti vai rahantuhlaus.

   Poista
 10. Tuollainen jänislelu meillekin on kyllä pakko hakea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Meillä alkaa olemaan jo tosi rispaantunut tuo narullinen. :D

   Poista