perjantai 8. toukokuuta 2015

Temppu: paukuta

Tämä on ollut Rakun satunnaisena tapana jo ainakin viime vuoden alusta asti ja olen kovasti halunnut sen videolle, mutta aina kamera on sattunut olemaan väärässä paikkaa tilanteen sattuessa. Viime kuun lopulla kun meillä oli treenihetki ja olin siirtynyt Rakusta Haikuun, Raku olisi kovasti tahtonut jatkaa omaa vuoroaan ja alkoi paukuttaa laatikkoa. Keksin siinä, että voisin opettaa siitä Rakulle tempun niin se olisi helpompi saada videollekin. Raku hoksasi heti jutun juonen ja oppikin käskysanan nopeasti. Nyt saimme sen viimein videoitua. Tällä kertaa oli Noran vuoro tulla häiriköimään.
Ps. Päivitin luonnonmukainen ruokinta -tekstiä mm. vitamiinien osalta. D-vitamiinista on tulossa oma julkaisunsa toivottavasti viimeistään kesäkuussa. Keksin myös viimein mikä broilerisekoituksen suhteissa mättäsi, joten päivitin senkin. Sekoituksessa lihaisen luun osuus meni alemmas ja broilerinsydämen ylemmäs.

26 kommenttia:

 1. Hahah ihana Raku! Kissat + laatikko sai nyt ihan uuden merkityksen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en kyllä ymmärrä miten Raku edes alunperin keksi alkaa tekemään tuota. :D Laatikko kelpaa myös enemmän kissamaisessa tarkoituksessakin. ;)

   Poista
 2. Joku muukin ois näköjääb halunnu herkkuja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähemmästäkin tympääntyy kun kaveri saa kaiken huomion ja herkut. :D

   Poista
 3. Upeaa Raku! Hienosti Raku tietää mitä pitää tehdä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raku on fiksu poika. ♥ Varsinkin nyt kun opetin tuon tempuksi asti, Raku on alkanut koittaa ansaita tuon avulla ekstranameja ja paukuttelee laatikkoa, jos kehräys ja söpösti katsominen toisten temppuvuoron aikaan ei toimi. :D

   Poista
 4. Ihana Raku! On täällä blogistaniassa kyllä taitavia kissoja. Hienoja temppuja osaa kaikki paitsi meidän pojat.. :D Olisi ihanaa jos osais tehä tommosen broilerisekoituksen mutta possuversion, harmi ettei meillä voi syödä kanaa :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä pojillekin löytyy joku superherkku, mikä kunnolla motivoi keskittymään ja oppimaan! :) Pienin askelin vain pilke silmäkulmassa. Yleensä helppojen temppujen oppimisen onnistuminen motivoi kissaakin opettelemaan haastavempiakin temppuja, joten eka(t) temppu voi olla jokin, mitä kisu tekee luonnostaankin, kuten sohvalle hyppääminen. :)

   Siitä vain koostamaan oma possuversio! :)

   Poista
 5. Hieno!! Fiksu kissa, fiksu emäntä.

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Rakukin tykkää ♥ Tarjoaa tuota silloinkin kun on muiden temppuiluvuoro, josko saisi ansaittua pari ekstranamia. :DD

   Poista
 7. Siel on taas kissakuiskaaja ollu vauhdissa. :) Ihan temppu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tästä täysin kreeditit Rakulle, ihan itse keksi. :)

   Poista
 8. Mä aina niin ilahdun näistä taitavista temppuilijoista, kun ne on a) kissoja ja b) ne kumoaa rytinällä oletuksen ettei kissat temppuja opa. Hah, in your face, epäilijät ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kissojen temppuvideot lämmittää aina ekstrapaljon sydäntä. Ihanaa kun maailma saa tietää ihan konkreettisesti, että kissatkin osaa ja kaipaavat aktivointia ja mikä tärkeintä, _nauttivat_ saadessaan aivoille töitä. :)

   Poista
 9. Taitava emäntä, taitavat kissat! Hienoa <3

  VastaaPoista
 10. Ootte te kyllä eri taitavia! Aploodeja!

  VastaaPoista