torstai 14. toukokuuta 2015

Itsy bitsy -huiska

Mustiin ja Mirriin on rantautunut taas perinteisiä hyöhenhuiskaleluja! Uutena tuotemerkkinä on Itsy bitsy, josta tosin en löytänyt mainintaa Mustin ja Mirrin verkkokaupasta eikä googlekaan antanut tuloksia, joten kyseessä taitaa olla tosi uusi merkki. Toivottavasti kirjoitin nimen oikein!

Ostin huiskan ehkä parisen viikkoa sitten kun meidän vakiohuiska alkoi olla jo lähes hyöhenetön ja nyt se onkin päässyt jo roskakoriin. Noralla on yhä hyöhenhuiskavaihe menossa eikä muut lelut tahdo kelvata, joten ihmettelin kovasti kun minusta kivan ja normaalin näköinen Itsy bitsy ei kelvannut. Niinpä vakihuiskan mentyä roskiin olemme leikkineet toisella jo lähes aikansa nähneellä huiskalelulla. Ilmeisesti Nora viimein tajusi, ettei muissa hyöhenleluissa ole enää hauskan paljoa hyöheniä jäljellä kuin tässä uudessa ja tänään kun kokeilin taas Itsy bitsyä muutaman päivän paussin jälkeen niin kaikki lähtivät leikkiin mukaan ja leikittiinkin pitkä tovi!

"Paras piilo ikuna!"

"Miten se mut huomas?"

"Jäipähän enemmän minulle!"

"Katos mallia Raku"

"Te huiskat luulette olevanne niin fiksuja"

"Yltää, yltää!!"

"Hei minne sä meet?"

"Siellähän sinä!"

Nalkissa

ja mutkalla

"Hop!"

The täyspäiset

"Noms!"

"Poseerataan sit hetki kun mami niin nätisti pyytää"

"Noni tänne se lelu!"

18 kommenttia:

 1. Mikä jännä piilo sulla onkaan Raku? Huiska näyttää oikein kivalta! Haikun vipa vaanimisilme on sopiva tuohon tilanteeseen :) - Max

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jätesäkki, jonka sisällä on varapatja. Laiska mami ei ole jaksanut viedä sitä takaisin vintille ja se on pörrännyt tuossa vapusta asti. :D Jospa se tänä viikonloppuna viimein pääsisi oikeaan paikkaansa!

   Poista
 2. JEEEEEE teillä on paljon kivempaa kuin meillä - mä muutan teille! OK?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vinkkaahan mamillesi, että huiskalelu oisi kiva. ;)

   Poista
 3. No nyt kyllä hurjastellaan :D

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Meillä kanssa kaikki huiskalelut ovat suursuosikkeja :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kivaa kun Haikustakin tuli näin monta ja ilmeiden kera, Haiku on haasteellinen kuvattava. :D

   Poista
 6. Ihania leikkimiskuvia, niiiin söpöjä!! Vika kuva oli varsin söötti Haikusta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi, Haiku niin innoissaan, hieman hammastakin esillä. :DD

   Poista
 7. Täytyisipä ostaa tuollainen, riikinkukonsulkalelu jo sen verran parhaat päivänsä nähnyt. :D Eilen en tosin tällaisia huomannut M&M:ssä käydessä, tosin siellä oli muutenkin vähän pulaa huiskista. Potkuleluakin katselin (muistelen aiemmissa postauksissa sellaisen olleen?) vaan jäi vielä hyllyyn. Sen sijaan tarjouksesta otin tosiaan sudenkorennot molemmille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan. :/ Saattaa olla, että loppuivat kesken kun pitkän puutteen jälkeen niitä taas tullut tai sitten sinnepäin ei ole vielä niitä rantautunut...? Viimeksi kun katsoin niin ei ollut vielä verkkokaupassa. Oi, toivottavasti tykkäsivät sudenkorennoista! :)

   Poista