tiistai 28. lokakuuta 2014

Kaappivalloitus ja matkahiekkalaatikko

Nykyisen asuntomme myötä kisuilla on viimein pääsy vaatekaappiin, edellisissä asunnoissa se on ollut kiellettyä. Pidän ovia kiinni, mutta ne on kevyet aukaista ja Haiku hoksasi tämän melko pian. Siitä lähtien kaapinovet eivät ole pysyneet kiinni, paitsi silloin kun kisut eivät pääse huoneeseen. Haiku tykkää availla ovia, mutta enimmäkseen kaapissa viihtyvät Nora ja Raku. Haikulla käynnit ovat pikaisia tutkimus- ja tiputusretkiä kun taasen curlit saattavat nukkuakin siellä.

"Miten nää tähän päätyi?"

Johtolankojen etsintää

"Hmmm, hmmm" Salapoliisit työssään

"Vartioin ettei tämä ainakaan tipu"

Kävin eilen Mustissa ja Mirrissä ostoksilla. Kiertelin huvikseni hyllyjä läpi ja mikä tuuri, sattumalta sieltä löytyi meille uusi matkahiekkalaatikko näyttelyhäkkiin! Edellinen matkahiekkalaatikko on ostettu Jyskistä ja olin ajatellut mennä sinne nytkin, tosin varautuen tuskailuihin, jos/kun haluamani mallista laatikkoa ei löydy. Onneksi säästyin tuskailuilta, tämä laatikko on täydellinen meille! Raku otti sen heti omakseen.

Laatikkopaini

"En poistu laatikosta, tule lähemmäs"

Kuvista pystyykin päättelemään, että lisäsalamani sanoi sopimuksensa irti eikä lähde enää käyntiin. Pitäisi lähettää se huoltoon, mutta menee todennäköisesti ensi kuun loppuun (takuuta ei enää jäljellä, joten synttäreitä odotellessa). Siihen asti pitää elellä kameran omalla salamalla...

14 kommenttia:

 1. Mikä kamera sulla muuten on? :-)

  VastaaPoista
 2. Jadekin yrittää heti änkeä vaatekaappiin jos vain saa mahdollisuuden siihen. Se ei sieltä tiputtele mitään tahallaan, vaan yleensä se menee sinne nukkumaan ja lymyilemään.

  Osanottoni salaman vuoksi! En tiedä mitä tekisin jos oma salamani tulisi tiensä päähän. Mä oon itse asiassa viime aikoina miettinyt että millonkohan se tapahtuu, sillä mun salama on kuitenkin jo lähes viisi vuotta vanha.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaappi onkin hyvä lymyilypaikka. Nykyään saa olla tarkkana, ettei kukaan kisuista jää kaappiin kun suljen ovet ohikulkumatkalla. :D

   Kiitos! Hienoon ikään päässyt, miun salama oli vain 2-3 vuotta vanha... Ei ole yhtään kivaa kuvata ilman sitä.

   Poista
 3. Meillä ei kissat hirveesti viihy vaatekaapissa, ne ei varmaan tykkää mun pukeutumistyylistä. :( :D mut pysyypähä vaatteet vähän karvattomampina! On kyllä tosi rasittavaa kun kamerasta hajoo jotain komponentteja, ite tappelen 50mm kiinteen objektiivin kanssa, joka on alkanu yskimään ton automaattitarkennuksen kanssa. Arghh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha. :D Meillä ei ole eroa karvoituksessa, vaatteet on muutenkin jatkuvasti karvoissa kun pesussakaan ne ei lähde, vaikka ennen koneeseen laittoa olisikin ottanut enimmän karvat pois. :D

   Niin on, tsemppiä! Tää ei niiiiin haittaisi, jos kesällä ei ois tullu parinsadan euron ylimääräisiä kustannuksia kun kännykän ja tietokoneen näytöt meni. Ainut hyvä puoli lisäsalaman kuolemassa oli, että se tapahtui kuukautta ennen miun synttäreitä.

   Poista
 4. Salapoliisit ovat kovin ahkeran näköisiä työssään!

  VastaaPoista
 5. Näyttää vähän siltä, että vaatekaappi on teillä se paras paikka oleskella. :)
  Toi matkahiekkis näyttää hyvältä, ite oon miettiny, että joku tollanen pitää löytää ku ollaan pian menossa yökylään eikä viittis tota kauheen kokosta lootaa ottaa tosta mukaan. Onneks onki huomenna mulla retki Turkuun eessä niin voin käydä Mustissa ja Mirrissä kurkkaamassa jos vaikka sattuis hyllyssä noita olemaan. Kiitti vaan vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä riittää valinnanvaraa mukavien makuupaikkojen suhteen. :D Ei ihan parhaaksi lukeudu, mutta tuo hyvää vaihtelua.

   Tuo on varmasti kätevä vierailuillekin! Toki laatikon pienuudesta johtuen jätös pitää heti korjata pois, tuskin kelpaa uudestaan, jos ei ole putsattu. Toivottavasti löytyy! :)

   Poista
  2. Voi itku, mää olen kyllä niin lahopää... Enhän mää muistanu Mustissa ja MIrrissä tota matkalootaa katella... Voihan sanonko mikä... Noo, seuraavalla kerralla sitte. :) Tai tilaa postitse ku ei ne postikulut niin hirveet kuitenkaan oo... Tarviin uudet aivot, joiden muistikeskus toimii kunnolla.

   Poista
  3. Voihan! Verkkokaupassa taitaa olla vain peruskokoa. :/

   Poista
 6. Kovin tuttu näky, siis vaateet jotkaon sisustettu lattialle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat siellä minne kuuluvat, kisujen mielestä. :D

   Poista