lauantai 25. lokakuuta 2014

Tuleva esittelynäyttely

Meidän seuraavan näyttelyn oli tarkoitus olla vasta ensi vuonna, mutta sattumalta tulikin tällainen vastustamaton tilaisuus kun ihan lähelle tulee esittelynäyttely! Ilmoitin Noran ja Rakun mukaan enkä malta odottaa, tosi kiva päivä tuloillaan! Jos satutte olemaan maisemissa, niin tulkaahan moikkaamaan! :)

Ilmeisesti mukaan mahtuu vielä kissoja, ilmoittautumisohjeet täällä, ilmoittautumisaika 31.10 asti!


Kuva Porokin sivuilta

Nora: "Päivä huomion kohteena, leluja ja silityksiä?"

"Millon lähetään?"

Näyttely on Rakun toinen ja Noran ensimmäinen, kisut pääsevät samaan häkkiin. Äitini teki niille upeat verhot ja minun pitäisi vielä huolehtia muutamasta käytännön asiasta, kuten uuden matkahiekkalaatikon hankkimisesta. Entinen todettiin viime vuonna ei-niin-mukavaksi käyttää. Lelut ja ruoka on jo valittuna, ensi viikolla voisi käydä katsomassa sen matkahiekkiksen. Äkkiäkös 3 viikkoa hurahtaa. :D

13 kommenttia:

 1. Emäntä: Hauska tuo viimeinen kuva! Missä näyttelyissä olet aikonut ensi vuonna käydä? En ole koskaan ollut kissanäyttelyssä, mutta kiinnostaisi valtavasti lähteä katsomaan millaista siellä on. Mutta tuolloin ei onnistu Kemin suunnassa käynti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kempeleen näyttelyssä vain, sekin Pohjoisen rotukissayhdistyksen järjestämä. :) Se taitaa olla ainut missä tullaan käymään eli näyttelyhommat jää viimeistään sitten kun pitäisi lähteä hakemaan sertejä ulkomailta. Käy ihmeessä joskus vilkaisemassa näyttelymenoa! :) Näyttelyssä näkee paljon upeita kissoja ja eri rotuja ja pääsee juttelemaan samanhenkisten ihmisten kanssa. Esittelynäyttelyt eroavat tavallisista näyttelyistä siinä, että esittelynäyttelyssä tarkoituksena on vain esitellä eri rotuja, arvosteluja/kilpailua (paitsi korkeintaan leikkimielistä) ei siis ole.

   Harmi kun et pääse paikanpäälle, mutta kuvia on taatusti tulossa! :)

   Poista
 2. On toi Kemi vähän kaukana, mutta ollaan hengessä mukana. :) Ihana toi viimenen kuva. :D

  VastaaPoista
 3. Mainiot kuvat! Sun kissoilla on erinomainen asenne :-D. Oikein mukavaa tulevaa näyttelypäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Noralla on. :D Raku ei tule olemaan innoissaan, mutta jospa Noran läsnäolo rauhoittaisi, kuten se tekee kantokopassakin. :)

   Poista
 4. Kemi on meillekin vähän kaukana. :D Olisi hauska kyllä päästä taas esittelynäyttelyyn, Ellan kanssa ollaan kerran oltu. Tosin ylipäätänsä seuraavaa näyttelyreissua odottelen innolla, parhaita on ne kerrat kun on päässyt rotua esittelemään kunnolla! Messukeskuksessa oltiin TICA-näyttelyssä viime vuonna ainut rodun edustaja, ja kun suht tunnettu rotu kuitenkin niin tultiinhan sitä kissaa ihastelemaan ja rodusta kyselemään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hööh. :D Asennekysymys! ;) Mie en ole ikinä edes käynyt esittelynäyttelyssä, mutta kuvia tullut katseltua ahkerasti (lähinnä lavakuvia) ja näyttää hauskalta!

   Poista
 5. Nyt on pakko heittää toivepostaus; nimittäin kattava esittely kissanäyttelyistä! Mitä siellä tapahtuu, miten itse kissan esittäminen tapahtuu, mitä ja miten kissa arvioidaan jne? :) Tällaista noviisia kiinnostais ainakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja jäin lukijaksi odottelemaan jatkoa :)

   Poista
  2. Kiitos toiveesta, voisi olla hyvä! :) Itelläni oli kova paniikki kun viime vuonna osallistuin ensimmäistä kertaa näyttelyyn ja vietin pitkän aikaa nettiä selaillen yrittäen löytää tietoa käytännön kulusta. Rakun kasvattaja oli korvaamattomana apuna kun selitti minulle yksityiskohtaisesti miten näyttelyt etenee. :D Laitan aiheen kirjoitusjonoon!

   Tervetuloa lukijaksi! :)

   Poista
 6. Pikkasen olis Kemi kaukana! Vaikka houkuttelevaa ois nähdä livenä =)
  Ihana kuva tuo alimmainen!

  VastaaPoista