keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Parvekkeella oloa ja hankintoja

Eilen ja tänään on ollut lämmin päivä ja jopa minä olen viihtynyt parvekkeella, kunhan vain kuitenkin villasukat on jalassa suojaamassa kylmältä lattialta. Eilen oli niin nätti ilma, että päätin kuvailla ja leikittää kisuja parvekkeella.

"Ooo, naru!"

"Tules tänne"

Olen alkanut pitämään tuota kuminauhaa olohousujeni taskussa. Nyt minulla on entistä alempi kynnys vastata leikkipyyntöihin tai vaikkapa aloittaa leikit itse, kun kaikkien tykkäämä lelu kulkee jatkuvasti mukana.

Raku on opportunisti

Busted!

Prinsessan bebaa ei nuuskita luvatta

Myöhemmin päivällä Nora huomasi kärpäsen, harmi vain se oli väärällä puolen

Olenkin kertonut ja kuvista näkee, että muuton yhteydessä kahdesta kiipeilypuusta katkesi tolppa. Jäljellejääneet törröttävät ruuvit eivät ole olleet kiva, eikä edes turvallinen, näky ja eilen saatiin viimein uudet tolpat tilalle. Aloin asentamaan innoissani parvekkeen puun tolppaa ja heti tuli kiviä matkalle kun tolppa ei mennyt täysin paikoilleen vaan jäi huteran oloisesti hieman irti tasosta. Yritin siitä huolimatta pyörittää sen perille asti ja alatolpasta, missä toinen puoli ruuvista oli kiinni, taisi mennä pidike rikki, sillä kuulin raksahduksen enkä saanut tolppaa enää pyöritettyä irti. Tietokonehuoneen puun tolppa sentään meni paikoilleen ilman vastaväitteitä, tosin jouduin kaivamaan ruuvilaatikosta sopivamman ruuvin makuualustan kiinnittämiseen, tolpan mukanatullut oli liian pitkä. Vielä pitäisi käydä ostamassa toinen samanlainen, että saisi kolmannenkin makuualustan paikoilleen, ellei siihen kokeile muita ruuvivaihtoehtoja.

Onneksi äitini avomies vilkaisi tänään parvekkeen puuta ja pienen kikkailun avulla sai tolpan irti. Ja siinä kun ajattelin syyn olevan mahdollisesti ylipitkässä ruuvissa, syynä olikin se, että olin jättänyt mutterin ruuvin ympärille ja se oli estänyt tolppaa menemästä loppun asti! Tarina sai siis onnellisen lopun ja tolppa on nyt tukevasti paikoillaan. 

Nyt näkee hyvin!

2/3 paikoillaan

Tilasin myös leluja. 2 huiskalelua tulee lahjoiksi (toinen Rakulle synttärilahjaksi, toinen joululahjaksi) ja yksi leluista tuli jo nyt käyttöön. Uudenlaisten lelujen osto on aina jännää, kisuilla kun on omat makumieltymyksensä. Pahimmillaan kukaan ei innostu uudesta lelusta tarpeeksi. Tämän kalalelun kanssa pelko oli kuitenkin turha, sillä kaikki leikkivät innokkaasti ja Haiku saikin yhden pyrstönarun jo vedettyä irti.


"Kiinni jäit!"

Nom narua

"Kai se kohta tännekin tulee?"


Naru on Norankin mielestä namia

Se vie koko tassun

12 kommenttia:

 1. Pepsi: Ei prinsessan eikä kuningattaren bebaa saa haistella luvatta, niin on!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saattaa tulla tassusta, jos koettelee onneaan. :D

   Poista
 2. Me mietimme Bertan kanssa, että minne kiipeilypuun tummanruskea tunneli mahtaa mennä. Se näyttää tosi jännältä!

  Terveisin,
  Coco

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tunneli johtaa alemman tason piiloon, laittelen siitä tänään kuvaa. :)

   Poista
 3. Tämä kalalelu vaikuttaisi ihan siltä, että täytyy jossain välissä omillekin kissoille tilata! Lemmikkistorella olisi muutenkin yksi älypeli, jonka olen ajatellut tilaavani kissoille joskus. Sellaista en ole vielä muista nettikaupoista löytänyt, ellen täysin puusilmä ole.

  VastaaPoista
 4. Johanna ja Pomo-kissa28. marraskuuta 2014 klo 21.01

  Mullon tuo japanilainen petivaatekuosi kans...samiksii! ;) Onko Raku leikkaamaton kolli, vai? Meillä yleensä veljen koirat nuuhkii kollimme bebaa huonoin lopputuloksin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on niin ihana! ♥ Oon huvikseni katsellut nykyajan mallistoja eikä ne iske yhtään, tuo on täydellinen. :D Raku on leikattu 5 kk ikäisenä, mutta silti se on kovasti ihastunut Noraan ja sen kanssa sillä on kollimaisia eleitä, kuten niskaotetta ja selkään nousua (ei kuitenkaan tiedä miten jatkaa siitä ja tavasta olen saanut koulutettua pois) ja tuota beban nuuskimista. En tosin ihmettele, minustakin Noran tuoksu on hurmaava. :D

   Poista