perjantai 8. heinäkuuta 2022

Tikkien poisto

Koda sai tikkinsä pois tänä maanantaina. Tikit olisi saanut poistaa jo perjantaina, mutta meillä oli Noran ja Minhon kanssa näyttelyviikonloppu päiväreissuina ja tikkien poisto olisi ollut riski seurannan vähyyden vuoksi. Yliaika teki haavoille hyvää, olisikin voinut olla vielä turhan aikaista poistaa perjantaina. 

Kisujen mummi tuli avuksi poistoon, toisin sanoen minä pidin poikaa paikoillaan ja mummi poisti tikit desinfioiduilla saksilla. Poika antoi nätisti poistaa tikit.

Jalka tikkien poiston jälkeen

Ompeleet pitivät hyvin ja poika putsasi alueen onnellisena kun alueelle oli viimein taas pääsy. Siitä seurasi melkoinen muodonmuutos, sillä seuraavana päivänä haavoja oli enää vaikea havaitakaan!

"MAMIII ruokaa!!"

"Mami ruoka on tuolla piilossa!"

"Miksei se ole jo meillä?"

Jalka tiistaina, 16 vrk tapahtuneesta

Koda voi muuten erinomaisesti, mutta valitettavasti sisimpään varpaaseen on tosiaan tullut toimintavaurio. Tämä ei poikaa vaikuta haittaavan eikä varvas ole onneksi alaspäin löysä, joten ei haittaa liikkumista. Nostaessa antaa muita varpaita enemmän ja helpommin periksi eikä poika pysty harottamaan varvasta. Ei ole painallusarka. Onneksi ei käynyt kuitenkaan tämän pahemmin, onnea oli matkassa.

2 kommenttia: