torstai 7. heinäkuuta 2022

Yhdessä hyvää, osa 9

Taas olemme saaneet kerättyä lahjoituspotin eteenpäin lahjoitettavaksi summalla 25,47 €! Esykissojen puolesta suuri kiitos linkkimme kautta Zooplus-ostoksia tehneille!

Tällä kertaa toisena lahjoituskohteena toimi Turun Eläinsuojeluyhdistys sieltä kotoisin olleen Miukumaan Olgan muiston kunniaksi. Toinen puoli meni Kissakummit ry:lle, jossa pentukesä on täydessä käynnissään. Pelkästään yhdessä sijaiskodissa on tällä hetkellä 3 vastasynnyttänyttä naarasta yhteensä 13 pennun kanssa. Voimia jälleen uuteen pentukesään ja -syksyyn kaikille eläinsuojelutoimijoille! Kunpa tämä jossain vaiheessa päättyisi.

Kaikki Zooplus-yhteistyöllä kerätyt lahjoitusvaratJokainen euro ja sentti on tärkeä apu lahjoitusvaroin toimiville eläinsuojeluyhdistyksille. Kiitos kun autat! Yksi helppo tapa on tehdä tietyistä verkkokaupoista ostoksia komissiopalkkiota saavien blogien kautta, jotka ovat sitoutuneet lahjoittamaan palkkiot eläinsuojeluun.

Tukemista Zooplus-shoppaamalla

Blogin oikeasta laidasta löytyvän Zooplus-linkin kautta tehdyistä ostoista saan komissiopalkkiota 4 % oston verottomasta myyntihinnasta ja se lahjoitetaan lyhentämättömästi esykissojen käyttöön. Saan palkkion tililleni kun summaa on kertynyt vähintään 25 €. Linkin kautta shoppailijalle ei kerry ostoista mitään lisäkuluja, eli linkin kautta shoppaillessasi jäät vain plussalle kun ostojen lisäksi autat esykissoja! :) 

Nora haluaisi myös muistuttaa nesteen riittävän saamisen tärkeydestä näillä helteillä. Veden lisääminen ruokaan on enemmän kuin suotavaa.


4 kommenttia: