torstai 25. lokakuuta 2018

WS2018 täältä tullaan!

Huomenna lähdetään Noran kanssa kohti Tamperetta ja vuoden suurinta kissatapahtumaa: Kissojen Maailmannäyttelyä! 1600 kissaa, tulee todella mielenkiintoista ja päätähuimaavaa! Äkkiä tämä aika hurahti eikä oikein vielä kunnolla ole sisäistänyt sitä, että tänä viikonloppuna jo päästään kokemaan se mitä ollaan odotettu ainakin vuosi. Viimeksi Maailmannäyttely on järjestetty Suomessa 16 vuotta sitten, joten melkoinen kuhina siellä tulee olemaan! Osallistujia on 27 maasta ja 42 rodusta ja paikalla on lisäksi lukuisia rotupöytiä ja myyjiä. Matkaamme näyttelyyn Pohjoisen Rotukissayhdistyksen järjestämällä bussikyydillä, joten hypeä tulee olemaan ihan koko reissun ajan.

Maine cooneja ja norjalaisia metsäkissoja on roduista eniten paikalla, cooneja hieman enemmän; hipoen 200 kissaa. Aion käydä katsomassa vähän niidenkin arvosteluja puhtaasta mielenkiinnosta minkälaisia rodunsisäiset kilpailut tulevat olemaan serteissä ja Värin Parhaissa tuollaisella osallistujamäärällä.

"Jaa taas lähtö?"

"Nonni mitäs nää nyt sitte on?!"
Curleja paikalla on n. 20 ja Noran voi löytää Halli C:stä, riviltä 6b (Noran numero on 300, this is Spartaaaa!)! Toivottavasti nähdään viikonloppuna! 

Paikallinen lehtikin kiinnostui näyttelystä ja me päästiin haastateltavaksi!

4 kommenttia:

 1. Kai otatte teltan mukaan?! Se on TÄRKEE ja HIENO.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Noran kanssa ei onneksi tarvinnut harkita kun se ei ihan niin paljon välitä, mutta hyshys tuosta Kodan tulevien reissujen aikana. xD

   Poista
 2. Voi ollakin että nähdään mikäli aikataulut vaan natsaa! Täältä ollaan tulossa kanssa kohti Tamperetta, jännää! Pidän hurjasti teille ainakin peukkuja:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdittekö käydä? Mie olin pitkälti molemmat päivät muualla kuin häkin luona, mutta jos kävit niin toivottavasti löysit Noran! :)

   Poista