keskiviikko 3. lokakuuta 2018

Temppuileva pikkupoika

Ei riiviöintiä sentään! Koda pääsi jo varhaisessa vaiheessa testaamaan keskittymiskykyään kun aloitimme pienesti tempputreenejä. Ensimmäiseksi tempuksi valikoitui "femma".

19.9. kuvasin ensimmäisen temppuvideon, missä Koda osasi 2 temppua. Video oli kuitenkin hetken mielijohteena kuvattu, mikä näkyi myös laadussa: heiluva ylhäältäpäin kuvaava kamera eikä vaatteetkaan olleet ne edustavimmat. Niinpä halusin odottaa otollisempaa ajankohtaa ja mieluusti valoisaa aikaa.

Syksy asettaa omat haasteensa valoon ja Koda oppii vauhdilla. En millään jaksanut odottaa sunnuntaihin -seuraavaan mahdollisuuteen kuvata valoisalla -, joten kuvasimme temppuvideon tänään samalla kun pidin paussia viikonlopun kuvien käsitttelystä. Näyttelyraporttia on siis tuloillaan, mutta myöhemmin viikolla! 

Koda osaa nyt 3 temppua ja neljännen treenin aloitimme videolla. Videolla näkyy myös miten temppuilu sujuu 2 innokkaan curlin liittyessä seuraan!
4 kommenttia:

 1. Hih, melkeinpä äimistelen täällä tuota avointa herkkupurkkia enemmän kuin temppuja. :D Tosi hienosti osaat kouluttaa kissoja, ja hienosti kissat ottaa opit vastaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Pakko tunnustaa, ettei tule väärää käsitystä: tuokaan skenaario ei ihan automaattisesti onnistunut. :DD

   Poista
 2. Tätä videota oon odottanut! Koda on oppinut kyllä tosi hienosti temput ja ihana nähdä, että curlien kanssa voidaan tehdä sulassa sovussa vuorotellen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän nätisti osaavat olla! Tosin Nora selvästi ärsyyntyy, jos liian kauan keskittyy vain Kodaan. :'D Videolla on nätisti, mutta ei ole kerta eikä toinenkaan kun poitsu on saanut vahvasta tassusta kumautusmuistutuksen, että paikalla on muitakin innokkaita temppuilijoita!

   Poista