keskiviikko 10. lokakuuta 2018

Sukukokous

Askolan näyttelyssä oli lauantaina paikalla peräti 8 Vulpes-perheeseen kuuluvaa somppua: Kodan (Vulpes Blood & Fire) lisäksi Isla-emo, Olaf-isi (on toisen kissalan omistuksessa), Kuura-veli, Dorian-veli, Raili-sisko, Puuka-eno sekä tulevaisuuden emo syötävän suloinen Hilla.

Kotoamuutosta oli ehtinyt kulua näyttelyn aikaan kuukausi ja oli ihana miten sisarukset tunnistivat toisensa uusista tuoksuista huolimatta! Koda "heitti tassut" Railin ja Kuuran kanssa (Dorian oli sturdissa cooni-bestiksensä kanssa, joten heitä ei häiritty), sekä nenutteli emonsa ja uskomattomasti ensikohtaaminen/nenuttelu isukin kanssa meni kuin olisivat tunteneet jo pitkään! Puuka-enokaan ei välittänyt, vaikka ensimmäistä kertaa tapaamansa siskonpoika läimäytti sitä nenulle leikkisästi Puukan kurkkiessa avoimesta sturdistaan Kodan häkkiin. Suku on rakkain!

Isla-emon (IC FI*Vulpes Aletheia) bravuuri on hypätä sylistä tuomarinpöydälle nopeuttaakseen huomion saamista

Eikä poseerausta unohdeta!

Saksasta kotoisinoleva hurmuri-isukki Olaf (CH Olaf von Gulda)

Kuura-veli (Vulpes Black No. 1) jäi kasvatukseen eikä selvästi jännitä esiintymistä hänkään!

Kuura ♥

Upea Dorian-veli (Vulpes Bloody Kisses). Olen kovaa vauhtia rakastumassa sinisiinkin, hjälp!

Raili (Vulpes Burnt Flowers Fallen) tuomarin sylissä. Raililla tummuu väri kovaa vauhtia! Vielä kuukausi sitten sen väri oli selvästi riistasisaruksiaan vaaleampi, mutta nykyään alkaa olla jo vaikea erottaa toisistaan nopealla vilkaisulla.

Nätti tyttö!

Punainen "nätti kuin karkki"-Hilla (CH SE*Vesselkattens Stina)

Puuka-enokomistus (IC Vulpes Aither)!

Ei omena kauas puusta putoa! Koda ja Puuka

Oli aivan ihana nähdä sukulaisia, toivottavasti törmäillään taas! 

8 kommenttia:

 1. On ne hienoja! Ihana tuo parin viimeisen kuvan suu auki -vertailu. :'D

  VastaaPoista
 2. Somput <3 <3 <3 ! Näkyykö siellä enää yhtään hopeita näyttelyssä, kun ihmeisesti Suomessa ei enää kukaan kasvata hopeanvärisiä somaleja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On alkamassa taas hopeakasvatus toisen kasvattajan toimesta, mutta tässä näyttelyssä oli punahopea somppu (oli tuntematon kasvattajanimi miule, mutta suomalainen), mutta en tajunnut ottaa siitä yhtään kuvaa!! :( Upea oli, missasin karvanmitalla arvostelukuvaamisen.

   Poista