sunnuntai 6. elokuuta 2017

Nora Tessan kuvattavana

Heinäkuun alun näyttelyssä oli mukana myös kissakuvaaja Tessa, joka on ollut vakiokasvo suomalaisissa kissanäyttelyissä jo usean vuoden ajan ja hänen kuviaan on päässyt ihastelemaan mm. näyttelymainoksissa, lehdissä ja Kissaliiton sivuilla sekä oppaissa.

Olen halunnut jo jonkin aikaa otattaa Norasta studiokuvaa, mutta viime vuonna jätin tilaisuuden käyttämättä, sillä en ollut varma miten tyttö käyttäytyisi studiolla enkä halunnut kuvia arasta kissasta. Tammikuisessa Kemin näyttelyssä Tessa ei ollut mukana, mutta ilokseni saapui nyt Kempeleelle. Nora käyttäytyi näyttelyssä niin hyvin, että uskaltauduin laittamaan nimeni varauslistaan.

Studiolla Noraa ymmärrettävästi jännitti ensin, mutta osoitti samaan aikaan uteliaisuutta uutta ympäristöä ja tilannetta kohtaan. Tyttöä ei kiinnostanut leikkiä, mutta Tessa sai Noran huomion kiinnitettyä muilla konstein.

Tessa otti paljon upeita kuvia. Olin varautunut suureen valinnanvaikeuteen mitkä kuvista haluan ostaa, mutta valinta oli loppujen lopuksi hyvin helppo. Valitsin kuvat, joista välittyi parhaiten se mitä itse pidän tärkeimpinä kuvissa: kissan luonne. Näissä kuvissa välittyy hyvin Noran uteliaisuus ja rentous, vaikka vähän jännittikin. Viimeisessä kuvassa jännitys on jo kokonaan tiessään ja tyttö on siirtänyt toisen etutassunsa mukavasti kroppaa vasten Tessan silittelyistä nautittuaan.

Meidän näyttelyn väriteema seurasi tottakai taustavalintaan asti.

"Mitä tuolla tapahtuu?!" Tässä Tessa taisi kiinnittää Noran huomiota tekemällä ääniäefektejä huiskan avulla

"Ollaan tässä nyt sitten."


18 kommenttia:

 1. Tessa on hyvä, eikö? Hienot kuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, onneksi. :D Ja kivaa kun valinnanvaikeuttakaan ei tullut kuvia valitessa, se oli toinen mitä stressasin. :'D

   Poista
 2. Niin ja tutun värinen tausta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin tunne, että nähnyt sen vasta jossain. ;)

   Poista
 3. Hyvin Tessamaiset kuvat. :D Upea kissa.

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia tyttelistä! Mekin käytiin kuvissa, mut sain Tessalta väärät kuvat eikä ainakaan toistaiseksi oo vastannu mun postiin 😞

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi! :o Toivottavasti nyt tässä vaiheessa oikeat kuvat on löytäneet perille. :) Varmasti tuolla kissamäärällä tulee sekaannuksia, etenkin kun porukka lappoi sisään ihan satunnaisessa järjestyksessä. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin ylpeä tytöstä miten reippaasti poseerasi ♥

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Todella! :) Ja tulipa viimein tämäkin koettua. :D

   Poista